RCS & RDS pregătește smartphone-uri subvenționate de la Huawei, Nokia sau Samsung

6.674 ori
<b>RCS & RDS pregătește smartphone-uri subvenționate de la Huawei, Nokia sau Samsung</b>RCS & RDS își va schimba strategia pe piața de telefonie mobilă, oferind smartphone-uri la prețuri subvenționate și adaptându-și și rețeaua de casierii la această abordare. în acest moment operatorul de cablu, Internet și telefonie fixă și...

RCS & RDS își va schimba strategia pe piața de telefonie mobilă, oferind smartphone-uri la prețuri subvenționate și adaptându-și și rețeaua de casierii la această abordare. în acest moment operatorul de cablu, Internet și telefonie fixă și mobila se afla în discuții cu Samsung, Huawei și Nokia pentru noile terminale.

Clienții vor putea achiziționa acest telefoane și în rate, se pare. în acest moment RCS & RDS este singurul operator care nu oferă o varietate prea mare de telefoane și nu are oferte cu prețuri mai mici pentru clienții care isi fac abonamente. în plus, în casieriile companiei nu există vreun telefon mobil expus și nici măcar o vitrină. Ei bine, se va schimba și acest aspect, deci mă aștept la lucruri interesante în perioada următoare de la RCS & RDS. Imaginați-vă o combinație dintre tarifele bune de la RCS & RDS și prețuri accesibile la smartphone-uri, care ar pune presiune pe rivalii de la Cosmote, Orange și Vodafone.

în această lună operatorul a redus cu până la 54% tarifele pentru abonații Digi Tel Asociat, la 0.062 euro/minut. Abonații Digi Tel Nelimitat și Digi Mobil Nelimitat au avut parte de tarife de 0.0372 euro/pe minut, tot în urma reducerilor. Abonamentul de telefonie fixă Digi Tel Asociat are un tarif de 5 lei pe lună, iar Digi Tel Nelimitat și Digi Mobil Nelimitat costă 2.48 euro pe lună. RCS & RDS este cel mai mare jucător pe piața de internet fix și servicii de cablu TV, astfel că așteptăm cu interes evoluția sa pe piața de telefonie mobilă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×