RCS & RDS reduce cu până la 40% tariful la abonamentele Optim Nelimitat, lansează noul abonament Complet 5

Autor:  | Publicat în:  Digi Mobil 2.019 ori
<b>RCS & RDS reduce cu până la 40% tariful la abonamentele Optim Nelimitat, lansează noul abonament Complet 5</b>Sezonul de vară &icirc;ncepe cu o reducere interesantă de la RCS & RDS, care a anunţat că va reduce preţurile la abonamentele Optim Nelimitat cu p&acirc;nă la 40%. Oferta se aplică pentru clienţii noi Digi Mobil, persoane fizice, care nu au...

Sezonul de vară începe cu o reducere interesantă de la RCS & RDS, care a anunţat că va reduce preţurile la abonamentele Optim Nelimitat cu până la 40%. Oferta se aplică pentru clienţii noi Digi Mobil, persoane fizice, care nu au contractate alte servicii Digi.

Începând cu data de 3 iunie e disponibilă oferta, pentru orice client care alege un abonament Optim Nelimitat. El va plăti astfel doar 5 euro pe lună (TVA inclus), sau 6 euro pe lună. Clienţii ce nu au nici un serviciu Digi vor plăti 6 euro pe lună pentru un abonament Optim Nelimitat, tariful vechi fiind de 10 euro pe lună. Dacă încheiaţi două abonamente, preţul este de 5 euro pe lună per abonament.

Abonamentul Optim Nelimitat aduce convorbiri nelimitate în orice reţea naţională şi reţelele internaţionale fixe şi până la 3000 de minute în reţelele internaţionale mobile, plus Internet mobil nelimitat în reţeaua proprie. Incluşi aici sunt şi 100 MB/lună pentru date în roaming naţional. Pe lângă această ofertă, RCS & RDS a mai anunţat şi un nou abonament, Complet 5, destinat persoanelor fizice şi juridice. El va oferi smartphone-uri gratuite la pachet, de la producători că Allview, Huawei, Lenovo, Microsoft, Samsung sau Philips.

Complet 5 are un tarif de 5 euro pe lună şi aduce convorbiri gratuite în reţeaua Digi Mobil, mesaje şi trafic de date nelimitat în reţeaua proprie şi 300 de minute către reţele fixe şi mobile naţionale şi internaţionale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×