Readius, telefonul mobil care se ruleaza

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.331 ori
<b>Readius, telefonul mobil care se ruleaza</b>Compania olandeza Polymer Vision a anuntat recent un nou produs pe numele sau Readius, un terminal care poate fi considerat o combinatie dintre iPhone si Amazon Kindle. Totusi acest handset poate sa faca un lucru pe care cele 2 terminale mentionate...

Compania olandeza Polymer Vision a anuntat recent un nou produs pe numele sau Readius, un terminal care poate fi considerat o combinatie dintre iPhone si Amazon Kindle.

Totusi acest handset poate sa faca un lucru pe care cele 2 terminale mentionate anterior nu pot sa il faca: sa includa un display cu diagonala de 5 inch care se poate rula. Atunci cand este rulat Readius are dimensiunile unui telefon mobil normal. Tinta companiei este de a aduce cititul electronic pe telefonul mobil. Intr-adevar, terminalul foloseste aceeasi tehnologie a ecranului-hartie pe care am vazut-o si la Kindle.

Evident, puteti apela persoane de pe acest handset, de vreme ce el este un telefon, la urma urmei si nu doar un e-reader. Terminalul suporta conectivitate 3G iar pretul sau nu este cunoscut inca, desi un purtator de cuvant al companiei a afirmat ca telefonul va costa ca si restul terminalelor high-end de pe piata. Un display care se ruleaza este cu siguranta o metoda ideala de a economisi spatiu, folosit apoi pentru a creste capacitatea bateriei sau a oferi loc pentru o memorie interna mai mare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×