Readius, telefonul mobil care se ruleaza

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.198 ori
<b>Readius, telefonul mobil care se ruleaza</b>Compania olandeza Polymer Vision a anuntat recent un nou produs pe numele sau Readius, un terminal care poate fi considerat o combinatie dintre iPhone si Amazon Kindle. Totusi acest handset poate sa faca un lucru pe care cele 2 terminale mentionate...

Compania olandeza Polymer Vision a anuntat recent un nou produs pe numele sau Readius, un terminal care poate fi considerat o combinatie dintre iPhone si Amazon Kindle.

Totusi acest handset poate sa faca un lucru pe care cele 2 terminale mentionate anterior nu pot sa il faca: sa includa un display cu diagonala de 5 inch care se poate rula. Atunci cand este rulat Readius are dimensiunile unui telefon mobil normal. Tinta companiei este de a aduce cititul electronic pe telefonul mobil. Intr-adevar, terminalul foloseste aceeasi tehnologie a ecranului-hartie pe care am vazut-o si la Kindle.

Evident, puteti apela persoane de pe acest handset, de vreme ce el este un telefon, la urma urmei si nu doar un e-reader. Terminalul suporta conectivitate 3G iar pretul sau nu este cunoscut inca, desi un purtator de cuvant al companiei a afirmat ca telefonul va costa ca si restul terminalelor high-end de pe piata. Un display care se ruleaza este cu siguranta o metoda ideala de a economisi spatiu, folosit apoi pentru a creste capacitatea bateriei sau a oferi loc pentru o memorie interna mai mare.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×