Fujitsu F705i, telefonul slim 3G impermeabil

1.792 ori
<b>Fujitsu F705i, telefonul slim 3G impermeabil</b>Cei de la Fujitsu afirma ca noul lor telefon F705i, care masoara doar 13.77mm (grosime) este cel mai subtire telefon rezistent la apa si cu suport 3G din lume. Oare este asa? Aflam in curand! F705i indeplineste standardele IPX5 si IPX7, ceea ce inseamna...

Cei de la Fujitsu afirma ca noul lor telefon F705i, care masoara doar 13.77mm (grosime) este cel mai subtire telefon rezistent la apa si cu suport 3G din lume. Oare este asa? Aflam in curand!

F705i indeplineste standardele IPX5 si IPX7, ceea ce inseamna ca acesta poate rezista sub apa la o adancime de un metru timp de 30 de minute, functionand normal. Pentru situatiile sociale, cum ar fi o petrecere in jacuzzi, F705i include tehnologiile Super Clear Voice si Super Clear Mike, care ajusteaza automat volumul apelurilor primite. Ajustarea se face in functie de zgomotul de fundal, o veste buna pentru utilizatorii din medii zgomotoase.

Terminalul este dotat de asemenea cu o camera de 1.3 megapixeli, functia Quick Zoom, disponibila pentru text, toate acestea la o greutate de 111 grame. Telefoanele utilizabile de catre persoanele pasionate de scufundari nu mai par o notiune SF, ci una realizabila, in conditiile in care standardele acestora de rezistenta la apa si adancimi mari evolueaza in fiecare an.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×