OnePlus 6T are şanse mari să fie prezentat la primul magazin al companiei din Paris

2.749 ori
<b>OnePlus 6T are şanse mari să fie prezentat la primul magazin al companiei din Paris</b>În ultima săptămână am aflat de planurile OnePlus de a deschide un magazin propriu în Paris, iar acum descoperim o însemnătate în plus a acestei decizii. Reprezentanţa înseamnă pe lângă o prezenţă mai puternică în Europa şi perspectiva unei prezentări..

În ultima săptămână am aflat de planurile OnePlus de a deschide un magazin propriu în Paris, iar acum descoperim o însemnătate în plus a acestei decizii. Reprezentanţa înseamnă pe lângă o prezenţă mai puternică în Europa şi perspectiva unei prezentări a lui OnePlus 6T pe teritoriu european.

Primele semne ale acestei orientări spre Bătrânul Continent apăruseră deja, pentru că şi OnePlus 6 a primit un eveniment de lansare la Londra dacă mi amintesc eu bine. Toate aceste veşti au venit în cadrul IFA 2018, acolo unde a participat cofondatorul OnePlus, Carl Pei. El a menţionat noul magazin din Paris, dar nu a oferit vreun indiciu despre OnePlus 6T din păcate.

Între timp trebuie spus că firma chineză s-a apropiat de piaţă din Franţa, prin oferirea ultimului flagship prin operatorul Bouygues. OnePlus are deja reprezentanţe în China şi India, dar a avut şi locaţii speciale pop up în capitale europene, când a debutat câte un handset nou.. Urmează acum şi ceva special deschis la Paris în această toamnă. Carl Pei a declarat recent că nu este îngrijorat de rivalitatea Xiaomi cu brandul sau Pocophone, care deja a debutat şi în Europa sau cu Oppo şi brandul Realme.

OnePlus e încă o companie mică, cu 1000 de angajaţi şi fără capacitatea uriaşă de producţie a unui Vivo sau Oppo. Apropo de aceste branduri, sunt şanse mari ca OnePlus 6T să aibă un Oppo R17 ca punct de pornire. Personal cred ca e mai degrabă un Oppo R17 Pro, adică un device cu 3 camere. Aflăm mai multe de îndată ce apar primele semne că se deschide magazinul din Paris.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×