OnePlus 6T are şanse mari să fie prezentat la primul magazin al companiei din Paris

2.811 ori
<b>OnePlus 6T are şanse mari să fie prezentat la primul magazin al companiei din Paris</b>În ultima săptămână am aflat de planurile OnePlus de a deschide un magazin propriu în Paris, iar acum descoperim o însemnătate în plus a acestei decizii. Reprezentanţa înseamnă pe lângă o prezenţă mai puternică în Europa şi perspectiva unei prezentări..

În ultima săptămână am aflat de planurile OnePlus de a deschide un magazin propriu în Paris, iar acum descoperim o însemnătate în plus a acestei decizii. Reprezentanţa înseamnă pe lângă o prezenţă mai puternică în Europa şi perspectiva unei prezentări a lui OnePlus 6T pe teritoriu european.

Primele semne ale acestei orientări spre Bătrânul Continent apăruseră deja, pentru că şi OnePlus 6 a primit un eveniment de lansare la Londra dacă mi amintesc eu bine. Toate aceste veşti au venit în cadrul IFA 2018, acolo unde a participat cofondatorul OnePlus, Carl Pei. El a menţionat noul magazin din Paris, dar nu a oferit vreun indiciu despre OnePlus 6T din păcate.

Între timp trebuie spus că firma chineză s-a apropiat de piaţă din Franţa, prin oferirea ultimului flagship prin operatorul Bouygues. OnePlus are deja reprezentanţe în China şi India, dar a avut şi locaţii speciale pop up în capitale europene, când a debutat câte un handset nou.. Urmează acum şi ceva special deschis la Paris în această toamnă. Carl Pei a declarat recent că nu este îngrijorat de rivalitatea Xiaomi cu brandul sau Pocophone, care deja a debutat şi în Europa sau cu Oppo şi brandul Realme.

OnePlus e încă o companie mică, cu 1000 de angajaţi şi fără capacitatea uriaşă de producţie a unui Vivo sau Oppo. Apropo de aceste branduri, sunt şanse mari ca OnePlus 6T să aibă un Oppo R17 ca punct de pornire. Personal cred ca e mai degrabă un Oppo R17 Pro, adică un device cu 3 camere. Aflăm mai multe de îndată ce apar primele semne că se deschide magazinul din Paris.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×