Reclamă la un telefon Kazam interzisă pentru tenta erotică (Video)

929 ori
<b>Reclamă la un telefon Kazam interzisă pentru tenta erotică (Video)</b>Ultima oară c&acirc;nd am auzit de o campanie sau reclamă la un telefon care insultă femeile, era vorba despre promovarea lui OnePlus One. Ei bine, acum firma Kazam are o reclamă la un telefon interzisă pentru că avea conţinutul prea senzual, ba...

Ultima oară când am auzit de o campanie sau reclamă la un telefon care insultă femeile, era vorba despre promovarea lui OnePlus One. Ei bine, acum firma Kazam are o reclamă la un telefon interzisă pentru că avea conţinutul prea senzual, ba chiar cu tentă erotică.

Reclamă TV recomanda handsetul drept "cel mai subţire din lume", iar Autoritatea pentru Standarduri în Advertising, care a interzis spotul afirma că acesta "obiectifica femeile". Problema o reprezintă şi scenele sugestive, iar reclama începe cu o femeie care se plimba prin casă în lenjerie, filmată din spate. Apoi ea îşi duce degetul în jos pe decolteu, îşi muşcă buza şi îşi mişcă mâna pe şold şi coapsă.

Şi nici măcar nu se termină reclama aici! Apoi urmează un prim plan cu posteriorul fetei şi imagini cu ea călcând haine în vreme ce se afla doar în sutien. In cele din urmă, telefonul sună şi ea îl scoate din cămaşa pe care tocmai o pusese pe ea. Asociatia anterior menţionată a primit 8 plângeri cu privire la tenta ofensivă a reclamei şi sexualizarea femeilor.

Kazam a mizat pe ideea că telefonul sau era atât de subţire, încât era foarte uşor să îl uiţi în buzunarul unei cămăşi. În plus, firma susţine că reclama era difuzată doar la ore târzii şi în timpul unor programe adecvate. ASA a păstrat plângerea şi reclama rămâne interzisă, pentru că se axa prea mult pe modelul feminin şi prea puţin pe telefon.

Reclama o vedeţi mai jos:

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×