BlackBerry Leap (Rio), viitorul mid-range pregătit de canadieni are parte de o primă scăpare pe web

561 ori
<b>BlackBerry Leap (Rio), viitorul mid-range pregătit de canadieni are parte de o primă scăpare pe web</b>După ce canadienii de la BlackBerry Leap ne-au adus anul trecut pe piață unele dintre cele mai interesante device-uri din portofoliu, referindu-ne aici la modelele Passport și Classic, iată că &icirc;n cur&acirc;nd portofoliul companie se va...

După ce canadienii de la BlackBerry Leap ne-au adus anul trecut pe piață unele dintre cele mai interesante device-uri din portofoliu, referindu-ne aici la modelele Passport și Classic, iată că în curând portofoliul companie se va îmbogăți cu un nou device. Este vorba despre modelul Leap/Rio, device ce și-a făcut apariția într-o serie de imagini live.

Aceste materiale ne confirmă faptul că din punct de vedere al design-ului vom avea parte de un terminal similar cu BB Z3, device lansat în 2014 ce sosea cu un display de 5 inch și rezoluție 960 x 540 pixeli. Spre deosebire de acesta, se pare că BB Leap va adopta aceeași diagonală, dar cu rezoluție HD.

BlackBerry Leap

De asemenea, se așteaptă că acest nou smartphone mid-range să beneficieze de o cameră foto de 8 megapixeli, un senzor frontal de 2 megapixeli, 2 GB RAM, 16 GB de stocare, LTE și un procesor dual-core de 1.5 GHz (Qualcomm). La pachet vom fi întâmpinați și de către o baterie de 2.800 mAh. BlackBerry Leap ar putea fi lansat în aprilie sau mai la un preț de aproximativ 200 dolari.

BlackBerry Leap (Rio), viitorul mid-range pregătit de canadieni are parte de o primă scăpare pe web

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×