BlackBerry Leap (Rio), viitorul mid-range pregătit de canadieni are parte de o primă scăpare pe web

575 ori
<b>BlackBerry Leap (Rio), viitorul mid-range pregătit de canadieni are parte de o primă scăpare pe web</b>După ce canadienii de la BlackBerry Leap ne-au adus anul trecut pe piață unele dintre cele mai interesante device-uri din portofoliu, referindu-ne aici la modelele Passport și Classic, iată că &icirc;n cur&acirc;nd portofoliul companie se va...

După ce canadienii de la BlackBerry Leap ne-au adus anul trecut pe piață unele dintre cele mai interesante device-uri din portofoliu, referindu-ne aici la modelele Passport și Classic, iată că în curând portofoliul companie se va îmbogăți cu un nou device. Este vorba despre modelul Leap/Rio, device ce și-a făcut apariția într-o serie de imagini live.

Aceste materiale ne confirmă faptul că din punct de vedere al design-ului vom avea parte de un terminal similar cu BB Z3, device lansat în 2014 ce sosea cu un display de 5 inch și rezoluție 960 x 540 pixeli. Spre deosebire de acesta, se pare că BB Leap va adopta aceeași diagonală, dar cu rezoluție HD.

BlackBerry Leap

De asemenea, se așteaptă că acest nou smartphone mid-range să beneficieze de o cameră foto de 8 megapixeli, un senzor frontal de 2 megapixeli, 2 GB RAM, 16 GB de stocare, LTE și un procesor dual-core de 1.5 GHz (Qualcomm). La pachet vom fi întâmpinați și de către o baterie de 2.800 mAh. BlackBerry Leap ar putea fi lansat în aprilie sau mai la un preț de aproximativ 200 dolari.

BlackBerry Leap (Rio), viitorul mid-range pregătit de canadieni are parte de o primă scăpare pe web

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×