Reduceri de 20% la serviciile Cosmote România, cu ocazia Paștelui!

Autor:  | Publicat în:  Cosmote 1.947 ori
<b>Reduceri de 20% la serviciile Cosmote România, cu ocazia Paștelui!</b>Cosmote România tocmai a anunțat o ofertă specială cu ocazia sărbătorilor pascale: reduceri de preț de 20% pentru abonați și utilizatorii de cartele preplătite. Astfel, din data de 15 aprilie, abonații Cosmote Perfect pentru Tine și...

Cosmote România tocmai a anunțat o ofertă specială cu ocazia sărbătorilor pascale: reduceri de preț de 20% pentru abonați și utilizatorii de cartele preplătite. Astfel, din data de 15 aprilie, abonații Cosmote Perfect pentru Tine și utilizatorii de Cartelă Cosmote vor primi reduceri de 20%.

în plus, din data de 21 aprilie posesorii de cartele Frog vor beneficia de aceeași ofertă. Dacă activați în perioada 15 aprilie - 15 iunie 2011 un nou abonament Perfect pentru Tine pe 2 ani, primiți discountul de 20% aplicat la factura lunară și toate abonamentele în valoare de cel puțin 7 euro pe lună (fără TVA).

Reducerea se aplică tuturor facturilor emise până pe 31 decemberie 2011, pentru toate serviciile în afară de cel de roaming, traficul către numere de telefon speciale și taxe speciale de ajustare, anulare/dezactivare. Dacă sunteți utilizator de Cartelă Cosmote, puteți primi un discount de 20% la orice activare și reactivare a extraoptiunilor incluse în promoție, până pe 15 iunie.

Utilizatorii cartelei Frog se vor bucura de aceeași reducere, pentru activarea sau reactivarea extraoptunii Frog Promo, în intervalul 21 aprilie - 21 iunie 2011.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×