iPhone "Îngroapă" camerele foto point and shoot, conform statisticilor Flickr

1.502 ori
<b>iPhone "Îngroapă" camerele foto point and shoot, conform statisticilor Flickr</b>Flickr este un indicator excelent, când vine vorba de un top al celor mai utilizate modele de camere și mai nou și smarpthone-uri, când vine vorba de uploadul fotografiilor rezultate. Ei bine, aflați că telefoanele cu cameră și în special...

Flickr este un indicator excelent, când vine vorba de un top al celor mai utilizate modele de camere și mai nou și smarpthone-uri, când vine vorba de uploadul fotografiilor rezultate. Ei bine, aflați că telefoanele cu cameră și în special iPhone-ul au depășit în popularitate aparatele foto point and shoot.

Statisticile vin de la Flickr, care confirmă acest trend, care a afectat până și populara serie de camere Canon PowerShot. în schimb, iPhone 4 a cunoscut o explozie în popularitate, depășind seria PowerShot, la numărul de fotografii uploadate. Cea mai utilizată camera digitală a momentului, Nikon D90 (single lens, reflex), va fi în curând depășită la rândul său de iPhone 4.

Se pare că modelele Android nu ocupă prea mult loc în acest top al numărului de fotografii urcate pe Flickr, singurul model cu o oarecare greutate fiind HTC EVO 4G, aflat la egalitate cu iPod Touch, dar surclasat de iPhone 3G, iPhone 3GS și iPhone 4. Unul dintre principalele avantaje ale telefoanelor cu camere performante este conectivitatea, care permite utilizatorului să urce fotografia pe web imediat după realizarea sa.

în plus, uneori e mai rapid să accesezi camera telefonului pe care îl ai mereu la îndemână, decât să cauți camera foto în rucsac sau buzunar, nu-i așa?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×