Reduceri nebune la laptopuri Toshiba În ziua 2 de Crazy Days la eMag

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.822 ori
<b>Reduceri nebune la laptopuri Toshiba În ziua 2 de Crazy Days la eMag</b>După reducerile de ieri la laptopurile Dell de la eMag, în cadrul programului de discounturi Crazy Days, nebunia continuă și azi, cu oferte speciale pentru laptopurile Toshiba. Reducerile sunt valabile doar azi, 27 martie și implică o scădere de...

După reducerile de ieri la laptopurile Dell de la eMag, în cadrul programului de discounturi Crazy Days, nebunia continuă și azi, cu oferte speciale pentru laptopurile Toshiba. Reducerile sunt valabile doar azi, 27 martie și implică o scădere de 400 de lei pe loc la laptopurile Toshiba din promoție.

Gama Toshiba Satellite face parte din promoție și include modele cu preț ce pornește de la 1.549 lei. Cel mai accesibil model este Toshiba Satellite C660-2QW, cu procesor Intel Pentium B960 la 2.2 GHz, 4 GB RAM, 500 GD HDD și display de 15.6 inch. Acest produs costă 1.549 lei și este în stoc chiar acum, dacă vă grăbiți. Găsiți oferte tentante și în zona de high end, în gama Toshiba Qosmio, cu prețuri ce pornesc de la 3.599 lei. Cel mai ieftin Qosmio este F750-12E, dotat cu procesor Intel Core i5-2430M la 2.4 GHz.

Acest model vine cu 6 GB RAM, 640 GB HDD, placă video nVidia GeForce GT 540M 2 GB, Windows 7 Home Premium, ecran de 15.6 inch și rezoluție de 1366 x 768. La acest model stocul este limitat, iar o altă ofertă foarte bună este cea pentru laptopul Toshiba Satellite L750-1NX, un device dotat cu CPU Intel Core i7 și care costă doar 2.599 lei. Așteptăm să intre la reducere și tabletele și telefoanele și mă întreb oare mâine ce reduceri vor mai fi?


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×