Prima Înfrângere pentru Microsoft În campania "Smoked by Windows Phone": Galaxy Nexus câștiga!

1.324 ori
<b>Prima Înfrângere pentru Microsoft În campania "Smoked by Windows Phone": Galaxy Nexus câștiga!</b>încă de la MWC 2012 vă anunțăm că începuse o campanie numită "Smoked by Windows Phone", care implică un duel între handseturi Windows Phone și smartphone-uri rivale. Dacă la MWC 2012 puteai chiar câștiga un telefon dacă îți puneai la...

încă de la MWC 2012 vă anunțăm că începuse o campanie numită "Smoked by Windows Phone", care implică un duel între handseturi Windows Phone și smartphone-uri rivale. Dacă la MWC 2012 puteai chiar câștiga un telefon dacă îți puneai la bătaie terminalul pentru duel, iată că aceasta competiție a continuat și a apărut și participant mai nărăvaș, care a învins în sfârșit smartphone-urile de la Microsoft.

Este vorba despre Sahas Katta, un fan Windows Phone care s-a dus la magazinul Microsoft din zona sa și a pus la bătaie un Galaxy Nexus într-un test de viteză comparativ cu modelele Windows Phone. Sahas a câștigat duelul, având astfel loc prima înfrângere pentru Microsoft din campania sa. Testele sunt de obicei create astfel încât să scoată în evidență avantajele platformei WP și serviciile MS, dar Sahas a reușit cumva să le cucerească. Printre probele în care Galaxy Nexus a câștigat a fost cea în care trebuia să arate cum e vremea în două orașe diferite. Reprezentantul Microsoft avea două tile-uri Weather pe ecranul Start de pe handsetul sau Windows Phone, iar Sahas avea două widgeturi pentru vreme pe ecranul Home Android. în plus el dezactivase mecanismul de deblocare al ecranului, astfel că a putut să arate imediat cum e vremea, pur și simplu apăsând butonul power pe Galaxy Nexus.

între timp, a durat câteva secunde până ce a fost deblocat handsetul Windows Phone și au fost afișate tile-urile cu vremea, deci Galaxy Nexus a câștigat. Interesant e că angajatii Microsoft au refuzat să recunoască faptul că un model WP a fost "smoked", oferind scuza că "trebuie arătată vremea în două orașe diferite, în două state diferite" pentru a câștiga. Ben Rudolph de la Microsoft, creierul inițiativei Smoked i-a cerut scuze lui Sahas și a cerut o revanșă.

Aflați și că Sahas a primit între timp și un laptop gratuit și un smartphone pentru a trece peste dezamăgirea de la MS Store, unde nu i-a fost recunoscută victoria.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×