Formatul lui iPhone X Plus confirmat de un icon din iOS 12 Beta: mai ingust și mai lung decât iPhone X

1.037 ori
<b>Formatul lui iPhone X Plus confirmat de un icon din iOS 12 Beta: mai ingust și mai lung decât iPhone X</b>După ce săptămâna trecută descopeream faptul că viitorul iPad Pro va avea muchii mai înguste ale ecranului, asta prin intermediul unei iconițe incluse în iOS 12 Beta, iată că astăzi la început de săptămână avem parte de un leak similar

După ce un icon din iOS 12 scăpat pe web a confirmat că vom vedea un iPad Pro cu muchii mai înguste la toamnă, acum acelaşi release beta face aluzie la un iPhone X Plus. E drept că nu eram străini de ideea unui iPhone cu ecran OLED de 6.5 inch, mai ales că a tot scăpat în ultima vreme.

iPhone X Plus

Am văzut şi fotografii hands on cu macheta sa, deci era greu să ne surprindă aşa ceva. Dezvoltatorul Guilherme Rambo a reuşit să sape în codul lui iOS 12 Beta, descoperind aluziile la iPhone X Plus. E vorba despre iconuri din PassKitUIFoundation. Se pare că sunt diferenţe între iconul asociat lui iPhone X şi cele aferente acestui nou model. iPhone X apare mai mic şi mai lat, iar iPhone X Plus mai lung şi mai îngust.

iPhone X

Butonul sleep/wake se află lateral şi e mai pronunţat pe modelul cel nou, în vreme ce schiţa lui iPhone X nici nu arată acel buton. Posibil ca iconul să fie asociat şi lui iPhone 9, cel cu ecran LCD de 6.1 inch, mai nou cunoscut şi ca iPhone (2018). Trio-ul de telefoane Apple se apropie tot mai mult şi peste o lună şi maxim o săptămână vom vedea şi prezentarea oficială.

iPad

Vă reamintesc şi că avem o nouă teorie legată de denumiri, care afirmă că noile telefoane se vor numi iPhone XS, iPhone XS Plus şi iPhone (2018). Toate vor avea breton, CPU Apple A12, iar modelele XS au cameră duală şi ecran OLED.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×