Roadmap-ul de lansări Meizu pe 2017 scapă pe web; vom primi un procesor Helio X30 pe modelul Pro 7

1.267 ori
<b>Roadmap-ul de lansări Meizu pe 2017 scapă pe web; vom primi un procesor Helio X30 pe modelul Pro 7</b>Acum în prag de sfârșit de an iată că un leak din China vine să ne ofere informații interesante despre smartphone-urile pe care Meizu are în plan să le lanseze pe piață anul viitor. Printre acestea avem și flagship-ul Pro 7, iar roadmap-ul scăpat pe web

Pentru anul 2017 se pare că cei de la Meizu ne-au pregătit numeroase smartphone-uri interesante, modele ale căror denumiri le aflăm astăzi grație unui roadmap ce ajunge pe platforma de socializare Weibo. Lista include smartphone-urile pe care compania chineză le va aduce pe piață anul viitor și vedem specificat alături și soluțiile chipset ce vor fi adoptate de către aceste viitoare handset-uri.

Meizu

După cum puteți vedea mai sus, primul telefon pe care Meizu îl va lansa în 2017 va fi modelul M5S, terminal care va oferi dotări mid-range și un procesor MediaTek MT6753 la pachet. Deși este greu de crezut, abia în iunie va fi lansat un nou smartphone și anume flagship-ul Meizu PRO 7 pe care îl așteptăm cu procesor deca-core MediaTek Helio X30.

Ulterior în iulie este rândul lui Blue Charm S să vadă lumina zilei, urmând ca prin septembrie să apară în portofoliul chinezilor și modelul MX7, telefon cu procesor Helio P30. În noiembrie va debuta și un phablet din seria Blue Charm cu procesor Helio P20, iar în decembrie 2017 așteptăm un smartphone cu procesor Snapdragon 626.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×