Aproximativ 30% din smartphone-urile Meizu livrate în 2017 vor fi echipate cu procesoare Qualcomm

750 ori
<b>Aproximativ 30% din smartphone-urile Meizu livrate în 2017 vor fi echipate cu procesoare Qualcomm</b>Aflăm astăzi faptul că începând din trimestrul 3 al acestui an cei de la Meizu vor aduce pe piață smartphone-uri echipate cu procesoare Qualcomm Snapdragon. Aproximativ 30% din smartphone-urile pe care compania le va livra în 2017 se pare că vor fi

Un nou raport marca DigiTimes ne aduce astăzi la cunoștiință faptul că producătorul chinez Meizu are în plan trecerea treptată la procesoare Qualcomm pentru smartphone-urile viitoare, asta începând din trimestrul 3 al acestui an.

La ora actuală mai bine de 90% dintre smartphone-urile companiei vin echipate cu soluții MediaTek, dar pentru 2017 se estimează un procent de 30% de terminale livrate cu procesoare Qualcomm la pachet. Informațiile sosite din partea distribuitorilor și aflăm că decizia Meizu vine la scurt timp după ce alte firme asiatice precum Oppo și Vivo au redus la rândul lor numărul de comenzi de procesoare MediaTek utilizate pe smartphone-urile lansate în trimestrul 4 al anului trecut.

Ni se dezvăluie cu această ocazie și faptul că în jur de 50% dintre smartphone-urile pe care Oppo le-a livrat în 2016 au fost echipate cu procesoare MediaTek, în timp ce doar 20% din smartphone-urile Vivo vândute în 2016 au oferit asemenea soluții la pachet. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×