HTC One (M8) prezentare Mobilissimo: HTC Sense 6.0, Extreme Power Saving Mode, Duo Camera (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.760 ori
<b>HTC One (M8) prezentare Mobilissimo: HTC Sense 6.0, Extreme Power Saving Mode, Duo Camera (Video)</b>După cum bine știți deja, pe 25 martie în această săptămână am asistat la debutul lui HTC One M8 la Londra, în cadrul unui eveniment special. Cu această ocazie am avut ocazia să capturăm imagini și în cadru mai restrâns, iar acum revenim...

După cum bine știți deja, pe 25 martie în această săptămână am asistat la debutul lui HTC One M8 la Londra, în cadrul unui eveniment special. Cu această ocazie am avut ocazia să capturăm imagini și în cadru mai restrâns, iar acum revenim cu toate detaliile de care aveți nevoie pentru acest flagship într-un matrial montat special.

Aflați că el a ajuns deja în oferta unor retaileri de la noi, cu prețuri gravitând în jurul valorii de 3000 de lei. Telefonul vine cu un display Super LCD 3 de 5 inch, cu rezoluție Full HD și protecție Gorilla Glass 3. Sub carcasa sa metalică se afla un procesor quad core Snapdragon 801, plus 2 GB RAM și 16 sau 32 GB memorie internă. Aceasta din urmă e suplimentata cu până la 128 GB extra stocare microSD.

Trebuie menționat că dacă HTC One avea un corp în proporție de 70% din metal, M8 aduce un corp cu o proporție de 90%, deci acesta este un adevărat obiect de lux metalizat, ca look cel puțin. Terminalul stă bine în mâna utilizatorul și nici nu ai zice că el cântărește 160 de grame și măsoară 9.4 mm în grosime. Spatele este curbat și acum s-a renunțat la butoanele capacitive în favoarea unora virtuale.

HTC One (M8)

în spate se află camera duală, cu senzor de 4 MP cu tehnologie Ultrapixel și pixeli de 2 microni, iar camera secundară are rolul de măsură adâncimea imaginilor și a conferi efecte 3D și refocalizare capturilor voastre. HTC One M8 dispune de o baterie de 2600 mAh și un mod special Extreme Power Saving mode, care va aduce ore bune de funcționare cu doar câteva procente de baterie.

Handsetul rulează Android KitKat și are interfața HTC Sense 6.0 aplicată, care printre altele implică și o nouă colecție de gesturi pe care le puteți activa direct din lockscreen, chiar și când telefonul e în standby. Puteți debloca noul One cu un dublu tap pe ecran, puteți face swipe pe ecranul închis pentru a activa diferite funcții și beneficiați de câteva variațiuni de gesturi de control. BlinkFeed se afla la posturi, impreună cu noi iconuri si widgeturi, plus setări.

HTC One (M8) prezentare Mobilissimo: HTC Sense 6.0, Extreme Power Saving Mode, Duo Camera (Video)

Terminalul dispune de led infraroșu, HTC Zoe a devenit o aplicație separată și avem o mulțime de opțiuni foto customizabile și o nouă interfața a camerei, după cum puteți vedea în clip. în zona frontală avem parte de o cameră de 5 MP cu suport pentru filmare Full HD și HDR, plus opțiune specială de selfies dedicata ei.

Aceasta este deocamdată o prezentare a telefonului, un device care sună foarte promițător și vom reveni cât de curând cu un review detaliat. [FORUM]

HTC One (M8) preț actualizat la principalii retaileri din România:

Prezentare HTC One (M8)

;

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×