Gary Oldman e imaginea lui HTC One M8, descrie telefonul cu "bla, bla, bla" (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 862 ori
<b>Gary Oldman e imaginea lui HTC One M8, descrie telefonul cu "bla, bla, bla" (Video)</b>HTC One M8 a și primit două spoturi publicitare și după ce HTC l-a înregimentat pe Iron Man anul trecut, acum ajutorul lui Batman este imaginea noului flagship. E vorba despre Gary Oldman, care l-a jucat pe comisarul Gordon în 3 filme Batman. &nbsp;...

HTC One M8 a și primit două spoturi publicitare și după ce HTC l-a înregimentat pe Iron Man anul trecut, acum ajutorul lui Batman este imaginea noului flagship. E vorba despre Gary Oldman, care l-a jucat pe comisarul Gordon în 3 filme Batman.

Reclamele cu Gary sunt destul de simple și merg pe ideea unor peisaje sumbre și zile ploioase, dar și simplitatea pe care cuvintele "bla, bla, bla" o conferă mesajului. Nu e pic de subtilitate aici, HTC a mers direct la țintă, iar actorul ne spune că "ar putea să ne spună cât de tare e HTC One M8", dar preferă să ne lase pe noi să aflăm.

E puțin arogantă ideea "HTC nu face telefoane pentru oricine... întreabă Internetul ce zice despre HTC One M8", dar acest curaj pe care HTC îl asumă e foarte interesant. E transmisă o oarecare blazare și înțelepciune tăcută prin această reclamă, mai ales clipul cel lung. După atâtea reclame zeloase sau ironice e bine să mai vedem și un astfel de clip.

Nu pot sa nu ma gandesc ca ideea cu “bla, bla, bla” nu e inspirata din discursul de acceptare a premiului formației Rush de aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×