ROKiT lansează telefoane Android cu ecrane 3D, servicii medicale incluse, tractare auto

717 ori
<b>ROKiT lansează telefoane Android cu ecrane 3D, servicii medicale incluse, tractare auto</b>ROKiT este una dintre acele companii de care nu am mai auzit până acum, dar iată-i subiect de ştiri şi asta pentru că au lansat noi telefoane mobile, cu funcţii interesante. Nu auzim în fiecare zi de modele Android cu ecrane 3D

ROKiT este una dintre acele companii de care nu am mai auzit până acum, dar iată-i subiect de ştiri şi asta pentru că au lansat noi telefoane mobile, cu funcţii interesante. Nu auzim în fiecare zi de modele Android cu ecrane 3D şi servicii medicale la pachet, asigurare de viață și tractare auto chiar.

ROKiT IO Pro 3D

Nu mai puţin de 5 telefoane ROKiT au debutat în această săptămână, inclusiv două smartphone-uri cu ecran 3D ce nu necesită ochelari speciali pentru vizionarea de conţinut 3D. Vârful de gamă este ROKiT IO Pro 3D, care vine cu un ecran de 5.99 inch, cu rezoluţie Full HD+ şi o cameră duală în spate de 13 MP + 2 MP, dar şi o cameră frontală de 8 MP.

Are procesor MediaTek MT6763, 4 GB RAM, 64 GB stocare şi slot microSD la pachet. Are cititor de amprente şi o baterie de 3850 mAh la bord, plus Android 8.1 Oreo.

Trecem la ROKiT IO 3D, cu un ecran de 5.45 inch HD 3D, o cameră principală de 8 MP şi frontală de 2 MP. La interior se află un procesor quad core MediaTek MT6739, 2 GB RAM şi 16 GB stocare, plus slot microSD. Există şi cititor de amprente în spate şi baterie de 2500 mAh. Şi aici avem Android 8.1 la bord.

ROKiT IO 3D

Telefoanele vin cu ROKFLIX 3D la bord, o aplicaţie specială pentru playback video 3D, care aduce şi conţinuturi dedicate. La pachet mai vine şi ROK Health, care oferă acces la un serviciu de telemedicină, ce vă pune în contact cu doctori la orice oră din zi. Sunt şi oferite reduceri la anumite farmacii. În plus, e inclus şi ROK Talk, un serviciu de apelare WiFi gratuit naţional şi internaţional timp de 12 luni.

Pentru 2.99 dolari pe lună este oferit şi un serviciu ROK Drive, pentru asistenţă auto, pentru pană la pneuri, alimentarea bateriei sau chiar benzină şi tractare. Pentru 14.99 dolari pe lună, ROK Life oferă acces la absolut toate serviciile sale, inclusiv telemedicina de familie, reduceri la medicamente, servicii auto, protecţie contra furtului de identitate, asigurare de viaţă şi servicii legale pentru familii. Telefoanele se vând în magazinele Walmart din SUA, la suma de 299.99 dolari pentru ROKiT IO Pro 3D şi 199.99 dolari pentru ROKiT IO 3D.

ROKiT IO Light

Mai există şi un model Android Go, ROKiT IO Light, cu ecran de 5 inch, cu rezoluţie de 854 x 480 pixeli, procesor quad core MediaTek MT6580M, 1 GB RAM şi 8 GB stocare, plus slot microSD. Are şi o cameră de 5 MP în spate şi 2 MP în faţă, plus baterie de 2150 mAh. Costă 89.99 dolari şi are acces la serviciile de sănătate şi apelare WiFi de mai sus.

Rokit One

Sunt şi două modele feature phone pe lista: ROKiT One, un candybar cu ecran de 2.4 inch, baterie de 800 mAh, cameră de 0.3 MP şi două sloturi SIM. Primim 512 MB stocare aici, slot microSD la bord, radio FM şi apelare WiFi inclusă. Costă 34.99 dolari.

ROKiT F-One e celălalt model feature phone, cu format de clapetă. Are ecran de 2.4 inch, cameră de 2 MP în spate, baterie de 1000 mAh şi două sloturi SIM. Avem şi 512 MB stocare, slot microSD, radio FM, conectivitate GSM şi apelare WiFi ROK Talk. Costă 39.99 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×