Allview lansează primele televizoare inteligente cu Android TV la bord; Vin cu diagonale de 50 şi 58 inch

2.352 ori
<b>Allview lansează primele televizoare inteligente cu Android TV la bord; Vin cu diagonale de 50 şi 58 inch</b>După ce a intrat pe piaţa televizoarelor în această toamnă, Allview anunţă şi trecerea la modele inteligente cu Android TV la bord. Compania braşoveană a anunţat noi modele cu diagonale de 50 şi 58 inch, smart TV-uri cu Android TV

După ce a intrat pe piaţa televizoarelor în această toamnă, Allview anunţă şi trecerea la modele inteligente cu Android TV la bord. Compania braşoveană a anunţat noi modele cu diagonale de 50 şi 58 inch, smart TV-uri cu Android TV la bord şi Google Asisstant. Avem detalii mai jos.

Allview

Produsele vor fi comercializate chiar din această lună, iar Allview este singurul brand din Europa care are un contract semnat cu Google pentru o astfel de colaborare. Noile televizoare au diagonale de 50 şi 58 inch şi vin cu următoarele funcţii speciale:

  • management inteligent al luminozităţii
  • reducere a zgomotului din imagine
  • îmbunătăţire a tranziţiilor de culoare
  • unghiuri de vizualizare optime

Pe partea de acustică avem suport DTS, Dolby Audio şi Dynamic Range Compression. Difuzoare full range în incinte acustice se află pe aceste televizoare, pentru sunet de înaltă fidelitate. noile TV-uri suportă redare de pe YouTube şi conţinuturi de pe telefon, având şi suport Chromecast. Se poate ataşa şi un gamepad pentru o experiență de gaming adecvată şi conecta televizorul la produse smart home.

Allview

Comenzile vocale sunt disponibile via Google Assistant. Varianta de 50 inch vine cu Android TV 8.0 Oreo (cu acces la aplicații si jocuri din Play Store, content din Play Music), ecran 4K, procesor quad core şi două difuzoare de 10W, prețul fiind de 2.999 lei. Varianta de 58 inch vine cu acelaşi CPU, aceeaşi versiune de Android TV, difuzoare de 10W şi este compatibilă CI+, dar are şi un ecran LED plat cu rezoluţie 4K. Costă 3.499 lei.

Ambele modele au 2.5 GB RAM, 16 GB stocare, 3 porturi HDMI, 2 porturi USB.  Comenzile pentru aceste televizoare făcute până la 6 ianuarie 2019 beneficiază de returnarea TVA-ului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×