ROM-ul MIUI 7.2.8 disponibil acum în China, bazat pe Android 6.0 Marshmallow

Autor:  | Publicat în:  MIUI 1.087 ori
<b>ROM-ul MIUI 7.2.8 disponibil acum în China, bazat pe Android 6.0 Marshmallow</b>La ceva vreme după ce CyanogenMod aducea Marshmallow pe terminalele Android ce nu primiseră cel mai nou release oficial, iată că şi Xiaomi oferă un MIUI bazat pe acelaşi Android 6.0. E vorba despre o versiune stabilă a ROM-ului MIUI 7.2.8. &nbsp;...

La ceva vreme după ce CyanogenMod aducea Marshmallow pe terminalele Android ce nu primiseră cel mai nou release oficial, iată că şi Xiaomi oferă un MIUI bazat pe acelaşi Android 6.0. E vorba despre o versiune stabilă a ROM-ului MIUI 7.2.8.

Deocamdată debutul a avut loc în China, pe terminale că Xiaomi Mi 3 şi Mi 4, după cum a anunţat chiar producătorul chinez într-o postare pe blog. E vorba aici de un ROM specific chinez, fără suită de aplicaţii şi servicii Google, iar varianta globală va sosi şi ea curând, cu tot cu aplicaţiile Google. Deocamdată Xiaomi nu recomandă utilizarea ROM-ului destinat pieţei chineze pe terminalele internaţionale.

În ianuarie sosea varianta globală stabila de MIUI 7.1 pe numeroase handseturi, iar în funcţie de smartphone-ul folosit, softul oferea funcţii asociate lui Lollipop sau KitKat. Ca orice nou release care se respectă, MIUI 7.2.8.0 oferă şi bug fixuri, printre care şi rezolvarea unei probleme cu Cortana, care era înlăturat de pe terminale şi nu mai permitea apoi instalarea sa, dar si probleme cu temele aplicate in UI.

Noul MIUI rezolva şi problemele cu supraîncălzirea şi administrarea consumului bateriei, permisiunile aplicaţiilor şi are meniuri mai simple.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×