Românii dau lovitura pe Indiegogo, cu un proiect de sute de mii de dolari care schimbă experiența chatului video

1.818 ori
<b>Românii dau lovitura pe Indiegogo, cu un proiect de sute de mii de dolari care schimbă experiența chatului video</b>De pe blogul lui Cabral am aflat de un nou proiect pe Indiegogo, adică alternativa lui Kickstarter. Interesant e că proiectul e românesc și că ar putea schimba modul în care conversam via webcam. &nbsp; Dezvoltatorii aplicației FaceRig au pus la...

De pe blogul lui Cabral am aflat de un nou proiect pe Indiegogo, adică alternativa lui Kickstarter. Interesant e că proiectul e românesc și că ar putea schimba modul în care conversam via webcam.

Dezvoltatorii aplicației FaceRig au pus la punct un sistem prin care o persoană aflată în fața unui webcam poate obține un avatar 3D mobil, care le imita perfect mimica. Pentru a termina proiectul echipa a fixat o țintă de 120.000 de dolari din donații, dar ei au atins deja 270.000 de dolari, deci FaceRig se va concretiza.

Mai sunt doar 4 zile rămase pentru a contribui la proiect cu donații, iar aplicația rezultată va putea fi folosită în tandem cu Skype, Twitch sau orice alt serviciu care folosește un webcam. Cei care donează 10 dolari vor primi două licențe beta de FaceRig Classic, iar cei care donează 20 de dolari vor primi 4 licențe.

Cum vă sună să aveți un animăluț sau un personaj din Diablo drept avatar în timp real?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×