Vice-președintele Google Chrome & Apps ar putea fi ales ca CEO Microsoft

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 932 ori
<b>Vice-președintele Google Chrome & Apps ar putea fi ales ca CEO Microsoft</b>Potrivit unui raport al celor de la SiliconANGLE, se pare că cei de la Microsoft doresc ca vice-președintele Google Chrome & Apps, Sundar Pichai să ocupe funcția de CEO în cadrul companiei Microsoft. &nbsp; în aceste moment se poartă negocieri cu...

Potrivit unui raport al celor de la SiliconANGLE, se pare că cei de la Microsoft doresc ca vice-președintele Google Chrome & Apps, Sundar Pichai să ocupe funcția de CEO în cadrul companiei Microsoft.

în aceste moment se poartă negocieri cu comitetul de angajări pentru a ajunge la o înțelegere cu Sundar Pichai, acesta fiind considerat cea mai bună alegere pentru ocuparea funcției de CEO Microsoft.

Sundar Pichai este șeful executiv Google Chrome & Apps, și este văzut ca fiind unul dintre directorii de top din cadrul companiei. în trecut, au apărut unele zvonuri cu privire la faptul că cei de la Twitter i-au oferit o funcție de conducere, dar Google i-a plătit suma de 50 milioane dolari pentru a-și păstra postul în cadrul companiei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×