Românul este gurmand: țara noastră ocupă primul loc În regiune la comenzi de mâncare pe telefon

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 1.100 ori
<b>Românul este gurmand: țara noastră ocupă primul loc În regiune la comenzi de mâncare pe telefon</b>Un gurmand e o persoană pasionată de mâncare, care vrea să încerce cât mai multe preparate diverse, iar românul pare a intra în această categorie. Aflați că țara noastră ocupa prima poziție în topul țărilor din Europa Centrală și de Est...

Un gurmand e o persoană pasionată de mâncare, care vrea să încerce cât mai multe preparate diverse, iar românul pare a intra în această categorie. Aflați că țara noastră ocupa prima poziție în topul țărilor din Europa Centrală și de Est care comanda mâncare de pe aplicația mobilă foodpanda.ro.

Media este de cică 50% a comenzilor realizate din aplicație, doar pentru țara noastră. Suntem urmați de Slovacia, Serbia și Croația, iar datele foodpanda (cea mai mare platformă de comenzi de mâncare din lume) arată că între 48% și 51% din comenzile zilnice de mâncare din România sunt înregistrate prin aplicația de mobil a platformei. Slovacia are 41% dintre comenzi plasate pe mobil, iar Serbia 39%, în vreme ce Croația are 36%.

Aplicația e disponibil gratuit pe iOS, Android și Windows Phone, iar publicul țintă pentru comenzi este cel al persoanelor care comanda mâncare la birou. La nivel global România se află pe locul 5 în topul țărilor cu cea mai mare rată a comenzilor din aplicația mobilă, întrecută de Arabia Saudită, Pakistan, Senegal și Bangladesh. La ora actuală foodpanda colaborează cu peste 200 de restaurante din București, Cluj, Timișoara și Iași.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×