LG Italia anunță datele pentru actualizările KitKat ale lui LG G2, L9 II, Optimus G și G Pro Lite

Autor:  | Publicat în:  LG 1.446 ori
<b>LG Italia anunță datele pentru actualizările KitKat ale lui LG G2, L9 II, Optimus G și G Pro Lite</b>Pentru că în câteva ore vom avea un nou flagship LG, e momentul ca modelele mai vechi să se alinieze cu cele noi, la capitolul software și să primească KitKat. Pagina de Facebook oficială LG Italia a publicat programul de actualizări la KitKat...

Pentru că în câteva ore vom avea un nou flagship LG, e momentul ca modelele mai vechi să se alinieze cu cele noi, la capitolul software și să primească KitKat. Pagina de Facebook oficială LG Italia a publicat programul de actualizări la KitKat pentru modele ca LG G2, LG L9 II, Optimus G și G Pro Lite.

în ce îl privește pe LG G Flex și el va primi KitKat în curând, dar fără o dată clară. LG G2 și L9 II vor primi Android 4.4 în săptămânile viitoare, în vreme ce Optimus G va avea parte de actualizare în trimestrul 3, iar LG G Pro Lite la finalul celui de-al doilea trimestru. Suntem practic pe ultima sută de metri înainte de lansarea următorului Android la Google I/O 2014, deci ar fi cazul că toate modelele importante LG să primească KitKat, altfel vor rămâne în urma concurenței.

Așteptăm mutări similare din partea Sony și Samsung, care tradițional nu stau prea bine la actualizări, care niciodată nu sosesc destul de rapid. Ideea celor de la Google și HTC, de a actualiza fiecare aplicație în parte separat (de la Gmail la Maps și de la Zoe la BlinkFeed să zicem) pare a fi viitorul update-urilor, astfel că vom avea noua experiență software chiar și fără noul Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×