Ruleaza softuri Windows Mobile pe Symbian cu Net60 2.0

Autor:  | Publicat în:  Windows Mobile 1.247 ori
<b>Ruleaza softuri Windows Mobile pe Symbian cu Net60 2.0</b>Net60 2.0 pentru Symbian permite rularea softurilor Windows Mobile pe sistemul de operare specific telefoanelor Nokia, cu singura conditie ca aplicatiile sa fie bazate pe framework-ul .NET Compact versiunea 2.0. Net60 2.0 este un produs al celor de la Red...

Net60 2.0 pentru Symbian permite rularea softurilor Windows Mobile pe sistemul de operare specific telefoanelor Nokia, cu singura conditie ca aplicatiile sa fie bazate pe framework-ul .NET Compact versiunea 2.0.

Net60 2.0 este un produs al celor de la Red Five Labs, care impreuna cu Visual Studio reprezinta o platforma performanta care permirea crearea cu usurinta a aplicatiilor compatibile cu S60. Versiunea 2.0 a lui Net60 ofera comunitatii S60 o solutie de dezvoltare software completa, care suporta compatibilitate .NET Compact Framework 2.0, Visual Studio 2005 si Visual Studio 2008.

In plus, noua solutie ofera si suport pentru SQLite cu un provider ADO.NET, plus acces la API-urile native Symbian (telefonie, camera, OpenGL, GPS etc). Net60 permite ca aplicatiile Windows Mobile sa ruleze neschimbate pe terminale S60, developerii putand reutiliza acelasi cod si mediul de programare .NET, atat de familar pentru ei. Prin intermediul sau si al limbajelor gen C# sau Visual Basic, vor putea fi realizate softuri pentru terminalele Symbian.

Net60 Pro este disponibil la pretul de 459 de euro pentru un singur utilizator si 250 de utilizari. Inregistrarea in varianta Premium include suport, upgrade-uri si 1000 de utilizari, iar toolkitul Net60 este compatibil cu XP si Vista.

Sursa:msmobiles

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×