Samsung lansează brăţara fitness Charm în câteva ţări de pe glob; Vine cu autonomie de 14 zile

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.057 ori
<b>Samsung lansează brăţara fitness Charm în câteva ţări de pe glob; Vine cu autonomie de 14 zile</b>Device-urile purtabile sunt la mare căutare în această vreme, Samsung oferind de astăzi un nou produs de acest tip. Este vorba despre Samsung Charm, o brățară fitness ce aduce foarte mult cu Misfit și care ne oferă o autonomie de până la 14 zile

La ultimele scăpări ale lui Gear Fit 2 şi Gear IconX, mai apărea un device interesant în randari şi fotografii împreună cu acele modele. Este vorba despre Samsung Charm, care tocmai a fost lansat în câteva ţări de pe glob.

Acesta este un fitness tracker, care fusese iniţial prezentat la MWC 2016, dar apoi a dispărut total de pe radar. Produsul a reapărut în acest weekend, disponibil la achiziţie în Coreea de Sud, Italia, Franţa şi Rusia. Acest fitness tracker aduce cu un model Misfit şi e foarte compact şi minimalist, iar el oferă până la 14 zile de funcţionare a bateriei, folosind o unitate de 17 mAh.

Vine în 3 nuanţe de culoare: auriu, negru şi "rose quartz", adică roz. Gadgetul în sine este acel mic obiect pătrăţos, dar cu colţuri rotunjite şi el se poate scoate de pe curea şi ataşa la diferite alte accesorii, eventual purta ca şi colier. Nu avem un ecran aici, dar Samsung Charm foloseşte iluminarea LED pentru a oferi notificări sub forma a diferite culori.

El se conectează via Bluetooth la aplicaţia Samsung S Health de pe telefoane ce au minim Android 4.4 la bord.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×