Rușii de la Yota Devices pregătesc un telefon dual display, cu LCD și E Ink pentru 2013 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Yota 1.354 ori
<b>Rușii de la Yota Devices pregătesc un telefon dual display, cu LCD și E Ink pentru 2013 (Video)</b>De obicei când asociem Rusia și telefoane mobile în aceeași frază ne gândim la modele dual SIM lansate local sau vreun telefon din aur. Ei bine acum avem de-a face cu o inovație tehnologică&nbsp;provenind chiar de la ruși, prin compania Yota...

De obicei când asociem Rusia și telefoane mobile în aceeași frază ne gândim la modele dual SIM lansate local sau vreun telefon din aur. Ei bine acum avem de-a face cu o inovație tehnologică provenind chiar de la ruși, prin compania Yota Devices. Această firmă lucrează la un terminal mobil dual display, cu un ecran LCD și unul E Ink.

Noul model, numit deocamdata Yota Phone va fi lansat în trimestrul 3 al anului viitor și rulează Android. Handsetul este bazat pe Jelly Bean și a ajuns în stadiul de prototip funcțional. Dotările sale includ un display LCD 720p de 4.3 inch în partea frontală, în vreme ce în spate se afla un ecran E Ink de 200 dpi și cu aceeași diagonală. Terminalul folosește un procesor dual core Snapdragon S4 de 1.5 GHz, 2 GB RAM și cel puțin 32 GB spațiu de stocare. Yota Phone are și LTE, o cameră de 12 megapixeli și o cameră frontală 720p, toate în limita unei greutăți de 140 de grame.

Rușii de la Yota Devices pregătesc un telefon dual display, cu LCD și E Ink pentru 2013 (Video)

Smartphone-ul măsoară sub 10 mm în grosime, iar acest model ar trebui să ajungă atât la operatorii ruși, cât și cei din restul Europei și Statelor Unite anul viitor. Panoul E ink din spate va servi pentru a afișa informații suplimentare legate de aplicații, cum ar fi cărți, playlisturi, întâlniri din calendar și altele. în plus, vom avea și notificări mai detaliate pe ecranul E Ink și ele vor rămâne acolo fără a solicita prea mult bateria de 2100 mAh, știut fiind consumul ultra redus al unui astfel de ecran. O idee originala si binevenita pe actuala piata saturata a telefoanelor mobile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×