S-a dat dezlegarea la OnePlus 7T și OnePlus 7T Pro, puteți comanda telefoanele de pe site-ul oficial OnePlus

1.983 ori
<b>S-a dat dezlegarea la OnePlus 7T și OnePlus 7T Pro, puteți comanda telefoanele de pe site-ul oficial OnePlus</b>Astăzi pe data de 17 octombrie asistăm și la startul vânzărilor lui OnePlus 7T și OnePlus 7T Pro pe site-ul oficial oneplus.net, acolo unde avem parte de cele mai bune prețuri și de suport dedicat pe parcursul procesului de achiziție

Astăzi pe data de 17 octombrie asistăm și la startul vânzărilor lui OnePlus 7T și OnePlus 7T Pro pe site-ul oficial oneplus.net, acolo unde avem parte de cele mai bune prețuri și de suport dedicat pe parcursul procesului de achiziție. Telefoanele vă vor fi livrate rapid prin curier și beneficiați și de garanție, dar și de posibilitatea de retur al produsului în maxim 15 zile de la primirea device-ului.

OnePlus 7T

Vă reamintim că OnePlus 7T are multe în comun cu varianta sa pro, astfel că ni se oferă și aici un ecran 90 Hz. Este o unitate Fluid AMOLED de 6.55 inch cu rezoluție FHD+ și la interior găsim un procesor Snapdragon 855+, 8 GB RAM și 128 GB de stocare flash UFS 3.0. Primim difuzoare stereo, baterie de 3800 mAh cu încărcare rapidă și aceeași cameră foto triplă de pe OnePlus 7 Pro. Lista de prețuri practicate pe plan local o puteți găsi aici!

OnePlus 7T pRO

Cât despre OnePlus 7T Pro, acesta reprezintă un upgrade mai minor dacă e să comparăm pachetul său hardware cu cel de pe OnePlus 7 Pro. Se aduce ca noutate procesorul Snapdragon 855+ și o baterie de 4085 mAh cu alimentare mai rapidă. În rest totul rămâne la fel cum știam de pe modelul predecesor, de la ecranul curbat de 90Hz, la difuzoarele stereo și scannerul de amprente integrat în display. Puteți verifica prețurile actualizate practicate pe plan local de aici.

Există și o variantă OnePlus 7T Pro McLaren pe care o vom vedea la vânzare peste 20 zile. Aveți mai jos link-uri către prețurile celor două telefoane mai sus menționate, link-uri prin care dacă veți cumpăra telefonul veți primi cadou și un voucher de 10 euro pentru achiziția de accesorii!

Prețuri:

  • OnePlus 7T (8 GB RAM + 128 GB stocare): 599 eur
  • OnePlus 7T Pro (8 GB RAM + 256 GB stocare): 759 eur
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×