OnePlus dezvăluie configurațiile (RAM + stocare) în care vor sosi OnePlus 7T și OnePlus 7T Pro

1.661 ori
<b>OnePlus dezvăluie configurațiile (RAM + stocare) în care vor sosi OnePlus 7T și OnePlus 7T Pro </b>Pe data de 10 octombrie avem programată atât lansarea ineditului Oppo Reno Ace, dar și a modelelor flagship OnePlus 7T, respectiv OnePlus 7T Pro. Am aflat destul de multe informații despre aceste dispozitive

Pe data de 10 octombrie avem programată atât lansarea ineditului Oppo Reno Ace, dar și a modelelor flagship OnePlus 7T, respectiv OnePlus 7T Pro. Am aflat destul de multe informații despre aceste dispozitive în ultimele săptămâni, iar acum asistăm la un leak oficial menit să confirme configurațiile (memorie RAM + spațiu de stocare flash) în care vor sosi aceste dispozitive. 

OnePlus 7T

Scăparea vine direct de pe site-ul de suport OnePlus Benefit Program din India și ne prezintă sub forma unei liste configurațiile pentru actualele telefoane OnePlus, dar și pentru cele viitoare. Descoperim astfel că varianta de bază OnePlus 7T va oferi 8 GB RAM + 128 GB stocare, în vreme ce pentru OnePlus 7T Pro varianta de bază va aduce 8 GB RAM și dublu spațiu de stocare, adică 256 GB.

Configurații:

  • OnePlus 7T: 8 GB RAM + 128 GB stocare / 8 GB RAM + 256 GB stocare
  • OnePlus 7T Pro: 8 GB RAM + 256 GB stocare / 12 GB RAM + 256 GB stocare

Modelul Pro va fi disponibil și într-o configurație de top ce include 12 GB RAM și 256 GB stocare. De la aceste noi telefoane așteptăm schimbări la nivel de cameră foto, noul procesor Snapdragon 855+, display-uri 90Hz pe ambele device-uri și aparent o creștere la nivel de baterie. Setup-ul foto circular din spate ar include următorii senzori: 48 + 16 + 12 mpx, iar în zona frontală vom întâlni o cameră de 16 mpx.

Nu ar fi exclus ca prețurile asociate acestor dispozitive să crească în comparație cu sumele variantelor actuale. Apropo, se pare că există șanse să vedem și un model ediție limitată McLaren.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×