Huawei Mate X bifează o nouă apariție! Vedem un unboxing și descoperim ce schimbare a fost adusă

2.245 ori
<b>Huawei Mate X bifează o nouă apariție! Vedem un unboxing și descoperim ce schimbare a fost adusă</b>Ultimele vești pe care le-am aflat despre pliabilul Huawei Mate X soseau în prima săptămână din septembrie, moment în care chiar CEO-ul companiei chineze declara faptul că debutul ar putea avea loc în octombrie

Ultimele vești pe care le-am aflat despre pliabilul Huawei Mate X soseau în prima săptămână din septembrie, moment în care chiar CEO-ul companiei chineze declara faptul că debutul ar putea avea loc în octombrie. Astăzi un material video sosit online poate fi considerat drept un indiciu cu privire la lansarea comercială ce se apropie. Este vorba despre un unboxing pe care îl vedeți mai jos!

Huawei Mate X

Descoperim în primul rând telefonul în cutie, însoțit de accesorii precum încărcător și cablul USB. Avem chiar și o husă cochetă la interiorul pachetului, accesoriu ce pare a fi realizat din piele și care dispune de închidere magnetică. În următoarele câteva secunde vedem pliabilul întors pe spate acolo unde se remarcă o schimbare la nivel vizual pentru butonul de deschidere.

Acesta este colorat acum în portocaliu și este schimbarea pe care Huawei a adus-o în comparație cu variantele prototip văzute anterior. Butonul în cauză odată apăsat va elibera mecanismul de prindere al ecranului și va permite deschiderea completă a device-ului. Rămâne de văzut dacă într-adevăr debutul va avea loc pe finalul acestei luni și dacă vor exista schimbări și la nivel de hardware sau cameră foto precum s-a vehiculat anterior.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×