S-a născut.... Neonode N2

2.202 ori
<b>S-a născut.... Neonode N2</b>Neonode a dezvăluit smartphone-ul Neonode N2 la 3GSM 2007. Noul Neonode N2 este un telefon mobil mic și stilat cu touch screen cu un ecran de 2 inch, o cameră de 2MP, music player, video player, Bluetooth și slot pentru card miniSD. Acest terminal...

Neonode a dezvăluit smartphone-ul Neonode N2 la 3GSM 2007.

Noul Neonode N2 este un telefon mobil mic și stilat cu touch screen cu un ecran de 2 inch, o cameră de 2MP, music player, video player, Bluetooth și slot pentru card miniSD. Acest terminal rămâne la conceptul de platformă deschisă și rulează un nou tip de interfață, pe care îl numesc Neno.

N2 are touch screen, care de fapt nu este un touch screen. Este o grilă de fascicule de lumină care formează o grilă invizibilă peste ecran, iar poziția degetului dumneavoastră estedetectată atunci când se trece peste fascicule. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să atingeți suprafața atunci când navigați.

Neonode N2 este totuși doar un telefon GSM care suportă Quadband GSM cu benzi de 850, 900, 1800 și 1900 Mhz, GPRS cu dimensiunile 47x77x14.7mm și care vă va fi oferit în trei culori.

Mai multe detalii se pot găsi pe site-ul relansat al Neonode.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×