MusicStation provoacă iPhone de la Apple

1.074 ori
<b>MusicStation provoacă iPhone de la Apple</b>Music player care funcționează pe 75 la sută din telefoane promite să schimbe pentru totdeauna industria muzicii. O companie britanică numită Omnifone speră să șteargă orice perspective de viitor pe care le deține Apple pentru a domina afacerea...

Music player care funcționează pe 75 la sută din telefoane promite să schimbe pentru totdeauna industria muzicii.

O companie britanică numită Omnifone speră să șteargă orice perspective de viitor pe care le deține Apple pentru a domina afacerea telefoanelor mobile cu muzică cu lansarea unui music player care funcționează cu peste 75 la sută din handset-urile disponibile în ziua de azi.

Intitulat MusicStation, serviciul muzical al telefonului mobil, care funcționează într-un mod asemănător al celui de la Napster pe PC va fi rulat în parteneriat cu mărcile importante în muzică, operatori de telefoane mobile și partenerii din industria mobilă din întreaga lume.

Aplicația, căreia i-a luat patru ani pentru a fi dezvoltată, va costa £1.99 pe săptămână.

"MusicStation va oferi tuturor utilizatorilor de telefoane muzicale capacitatea de a accesa, descărca și de a se bucura legal de o cantitate nelimitată de muzică, de pe un catalog mondial de muzică sprijinit de industria muzicală, totul pentru o sumă săptămânală mică" a spus Rob Lewis, CEO la Omnifone.

Pe lângă colaborarea cu mărcile cele mai importante in muzică, Omnifone spune că a semnat deja parteneriate cu 23 de operatori de rețele de telefonie mobilă, care au abonați în peste 40 de țări și o bază totala a clienților de 690 de milioane de abonați.

Primii parteneri operatori care anunță contractele de cerulare pentru MusicStation va fi operatorul de rețea scandinavian Telenor și partenerul de rețea al Vodafone, Vodacom, în Africa de Sud.  Incă patru rețele vor fi lansate în teritoriile importante din Europa de Vest și Asia-Pacific în al doilea trimestru din 2007, iar aceste derulări vot fi anunțate pe aceste piețe locale în viitorul apropiat. Operatorii europeni planifică lansări în al treilea trimestru din 2007.

Omnifone confirmă țările în care partenerii săi au rețele de telefonie mobilă active: Australia, Belgia, Republica Cehă, Franța, Germania, Grecia, Hong Kong, Ungaria, Irlanda, Italia, Olanda, Noua Zeelandă, Filipine, Polonia, Portugalia, România, Singapore, Africa de Sud, Spania, Suedia, Turcia și UK.

MusicStation asigură o experiență muzicală deosebită permițând utilizatorilor să caute muzică, să descarce și să redea muzică pe telefonul mobil, Mac/PC, să creeze, să aranjeze și să împartă liste de melodii și melodii cu comunitatea MusicStation și să afle cele mai noi știri în materie de muzică.

Toate aceste funcționalități, inclusiv de descărcare a muzicii, au loc în fundal în timp ce muzica este redată. Față de iPhone anunțat recent de la Apple, MusicStation descarcă muzică prin  prin rețeaua de date MNO, oferind utilizatorilor acces imediat la muzică nouă în orice moment, indiferent de locul în care se află, prin intermediul rețelelor de tip 3G și 2.5G.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×