Sailfish OS 3.2 este anunțat oficial și sosește pe Sony Xperia 10, cu noutăți la nivel de securitate și aplicații

1.823 ori
<b>Sailfish OS 3.2 este anunțat oficial și sosește pe Sony Xperia 10, cu noutăți la nivel de securitate și aplicații</b>Chiar la un an distanță de la lansarea lui Sailfish OS 3 iată că finlandezii de la Jolla anunță astăzi update-ul la versiunea 3.2 ce ne aduce la pachet câteva noutăți interesante, printre care și actualizări pentru aplicații

Chiar la un an distanță de la lansarea lui Sailfish OS 3 iată că finlandezii de la Jolla anunță astăzi update-ul la versiunea 3.2 ce ne aduce la pachet câteva noutăți interesante, printre care și actualizări pentru aplicații. Începem cu cea mai importantă veste și anume aceea că noul release software oferă acum suport pentru smartphone-ul Sony Xperia 10 pe care poate fi instalat în versiunea gratuită sau plătită cu extra avantaje.

Sailfish OS 3.2

Pe lista acestor actualizări avem îmbunătățiri la nivel de performanță, update-uri pe partea de securitate, dar și aplicații ce primesc un suflu nou. Printre acestea se numără și aplicația Clock ce ne permite acum setarea intervalelor pentru snooze cât și o acuratețe mai mare pentru cronometru.

Sailfish OS 3.2

Avem și o aplicație de apelare actualizată ce va afișa de acum înainte țara de unde provin apelurile internaționale. Revenind la Xperia 10, acesta este și primul telefon ce suportă criptare a datelor de utilizator în mod default, dar și suport pentru SELinux. Printre alte telefoane pe care Sailfish OS 3.2 se mai poate instala se numără Xperia X, Xperia XA2, XA2 Ultra, XA2 Plus și Gemini PDA.

Puteți opta pentru varianta gratuită sau pentru cea plătită care va aduce în plus câteva lucruri extra precum input text predictiv și abilitatea de a rula aplicații Android. O asemenea licență plătită costă între 30 și 50 euro. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×