Noul pliabil Samsung W20 5G are data lansării confirmată! Vine pe 19 noiembrie

5.290 ori
<b>Noul pliabil Samsung W20 5G are data lansării confirmată! Vine pe 19 noiembrie</b>Lansările din noiembrie continuă și după ce am avut parte de terminale cu senzori de 108 mpx mai acum câteva zile, curând ne pregătim de lansarea unor noi modele pliabile. Îl avem programat pentru un debut pe 13 noiembrie

Lansările din noiembrie continuă și după ce am avut parte de terminale cu senzori de 108 mpx mai acum câteva zile, curând ne pregătim de lansarea unor noi modele pliabile. Îl avem programat pentru un debut pe 13 noiembrie pe MOTO RAZR 2019, iar la doar câteva zile distanță va sosi și noul pliabil Samsung W20 5G, un telefon ce astăzi primește un teaser proaspăt pe care îl vedeți mai jos.

Samsung W20 5G

Acest material promo dezvăluie faptul că data lansării este 19 noiembrie și că lansarea are loc în China. Din păcate descoperim că acest nou telefon nu ar putea fi chiar atât de nou precum credeam inițial. Se vehicula că ar fi un terminal cu clapetă, dar teaser-ul de față ne prezintă în mare ceea ce pare a fi doar un rebranding pentru Galaxy Fold într-o variantă 5G destinată pieței chineze.

Telefonul se deschide precum o carte și avem aceeași cameră foto triplă în spate, ba chiar și aceeași așezare pe lateral a butoanelor de volum, celui de unlock și a scanner-ului de amprente. Poate totuși ceva noutăți vor exista la nivel de hardware, dar va trebui să așteptăm lansarea pentru a ne convinge de acest lucru.

Până atunci, atenția ne este îndreptată către smartphone-ul pliabil Motorola ce se lansează săptămâna viitoare

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×