Salveaza imagini din browserul Safari cu noul firmware de pe iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 919 ori
<b>Salveaza imagini din browserul Safari cu noul firmware de pe iPhone</b>Navigarea pe Web cu telefonul anului 2007 este o experienta destul de placuta, dar exista si feature-uri a caror lipsa este resimtita de catre utilizatori. Printre acestea se numara si abilitatea de a salva imagini direct din browserul Safari, functie...

Navigarea pe Web cu telefonul anului 2007 este o experienta destul de placuta, dar exista si feature-uri a caror lipsa este resimtita de catre utilizatori. Printre acestea se numara si abilitatea de a salva imagini direct din browserul Safari, functie acum disponibila pe iPhone.

Firmware-ul 1.2.0 beta aduce aceasta functie pe popularul telefon produs de Apple si permite utilizatorilor sa salveze o imagine de pe o pagina Web deschisa cu Safari direct in Photo Album. Functia nu a fost confirmata inca, dar e de domeniul posibilului, daca este sa ne raportam la imaginea de mai sus. Cei de la Gizmodo au testat noul firmware, in varianta beta si au afirmat ca au descoperit si acest feature.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a salva o imagine din browser este sa tineti degetul apasat pe respectiva imagine si o fereastra popup isi va face aparitia, dandu-va optiunea de a salva poza dorita. Acum trebuie doar sa gasim o utilizare pentru aceasta functie, cum ar fi o poza "incriminanta" a unui amic de pe un serviciu de social networking, salvata inainte de a fi data jos de catre ghinionistul sau posesor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×