Samsung anunță două noi smartphone-uri low end: Galaxy Young și Galaxy Fame

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.428 ori
<b>Samsung anunță două noi smartphone-uri low end: Galaxy Young și Galaxy Fame</b>știm că Samsung va aduce cel puțin 6 noi terminale la MWC 2013, iar două dintre acestea ar putea fi chiar modelele anunțate azi: Galaxy Young și Galaxy Fame. Samsung revine la segmentul de smartphone-uri cu dotări modeste și prețuri accesibile,...

știm că Samsung va aduce cel puțin 6 noi terminale la MWC 2013, iar două dintre acestea ar putea fi chiar modelele anunțate azi: Galaxy Young și Galaxy Fame. Samsung revine la segmentul de smartphone-uri cu dotări modeste și prețuri accesibile, prin aceste două handseturi. Hai să aflăm ce ne rezervă ele.

Samsung Galaxy Fame și Galaxy Young au următoarele elemente în comun: un procesor de 1 GHz, 4 GB memorie internă, conectivitate HSPA, Android 4.1, o noua interfața ToucWiz, Hub-urile clasice și baterii de 1300 mAh. Ecranele sunt diferite la aceste terminale, cu Galaxy Fame dotat cu un display TFT HVGA de 3.5 inch, față de ecranul HVGA de 3.27 inch de pe Galaxy Young. De asemenea, Fame vine cu camera de 5 MP, în vreme ce Young se mulțumește cu un senzor de 3 megapixeli.

Samsung Galaxy Fame

Samsung Galaxy Fame mai dispune și de GLONASS, NFC opțional, Bluetooth 4.0 (3.0 pe Young) și telefonul va fi disponibil în culori ca alb și albastru. Young va sosi în alb, albastru, roșu și argintiu metalizat. Ambele modele vor avea și versiuni dual SIM, iar în mod interesant Galaxy Fame are doar 512 MB RAM, în vreme ce Galaxy Young, cel care pare mai low end are 768 MB RAM. Care dintre aceste modele va surâde?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×