ZTE Grand X In unboxing: primul nostru telefon cu procesor Intel scos din cutie (Video)

3.575 ori
<b>ZTE Grand X In unboxing: primul nostru telefon cu procesor Intel scos din cutie (Video)</b>La Mobilissimo.ro v-am prezentat tot soiul de terminale mobile, în diferite forme și formaturi, dar până acum nu am avut ocazia să luăm contact cu un telefon cu CPU Intel. Ei bine, acum am reușit să punem mâna pe un ZTE Grand X In, pe care îl...

La Mobilissimo.ro v-am prezentat tot soiul de terminale mobile, în diferite forme și formaturi, dar până acum nu am avut ocazia să luăm contact cu un telefon cu CPU Intel. Ei bine, acum am reușit să punem mâna pe un ZTE Grand X In, pe care îl puteți admira în unboxingul de mai jos.

La fel cum Orange România are exclusivitatea pentru Acer CloudMobile S500, la fel și Cosmote/Germanos are exclusivitatea pentru ZTE Grand X In. Telefonul a fost anunțat în luna august, măsoară 9.9 mm în grosime și cântărește 140 de grame. Prețul său este de ~999 lei, iar terminalul folosește un display TFT de 4.3 inch, cu rezoluție de 960 x 540 pixeli. La interiorul acestui device se afla un procesor Intel Atom Z2460 single core de 1.6 GHz, iar acesta este un procesor Saltwell cu Hyper Threading.

Avem și un GPU PowerVR SGX540 la bordul terminalului, cu frecvența de 400 MHz. în cutia lui ZTE Grand X In se afla o pereche de căști, manualul, încărcător și cablu USB. Telefonul vine cu 1 GB RAM, 4 GB memorie internă, dintre care 2 GB disponibili pentru utilizatori și în spate avem o cameră de 8 megapixeli, cu autofocus și bliț LED. Mai multe detalii în următoarele zile, pe măsură ce vom testa telefonul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×