Iată wallpaper-urile oficiale ce vor sosi pe Samsung Galaxy Note 7

2.601 ori
<b>Iată wallpaper-urile oficiale ce vor sosi pe Samsung Galaxy Note 7</b>Astăzi avem ocazia să aruncăm o privire asupra wallpaper-urilor ce vor sosi la pachet cu phablet-ul Samsung Galaxy Note 7 - imagini de fundal ce pot fi totodată descărcate. Aceste materiale sosesc pe web cu doar puțin timp înainte de lansarea oficială a

Samsung Galaxy Note 7 este phablet-ul sud-coreenilor ce urmează a fi prezentat oficial în cadrul unui eveniment marca Unpacked ce are loc pe data e 2 august în New York. Prezentarea va fi cel mai probabil o confirmare a tuturor lucrurilor aflate despre device în ultimele luni, incluzând aici faptul că vom avea doar o variantă cu display curbat spre margini și lista sa de specificații hardware pe care le va adopta.

Astăzi nu vedem noi imagini cu produsul de față, ci o colecție de wallpaper-uri ce vor fi incluse în software. Aceste materiale pot fi desigur descărcate, iar la prima vedere se pare că Samsung merge pe tonul abstract și simplist. Pe lângă imaginile de fundal colorate, avem și câteva în care se remarcă forma stylus-ului S-Pen și culorile adoptate de către acest accesori.

Printre ele îl avem pe cel abastru destinat versiunii Coral Blue, pe cel auriu care va sosi cu modelul pe aceeași nuanță, dar și versiunea argintie. Totodată, este reprezentat aici și un stylus S-Pen de culoare mov, semn că phablet-ul ar putea sosi pe viitor și în această nuanță de culoare. 

Se pare că precomenzile pentru Note 7 vor începe la scurt timp dupa lansare, urmând ca terminalele să ajungă la cumpărători din data de 15 august.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×