Samsung anunța oficial Galaxy Music, un music phone cu Android 4.0, vine și cu proiector Încorporat?!

1.474 ori
<b>Samsung anunța oficial Galaxy Music, un music phone cu Android 4.0, vine și cu proiector Încorporat?!</b>Se zvonea de ceva vreme ca Samsung ar pregăti un telefon cu funcții predominant muzicale, un music phone dacă vreți. Nu am mai auzit acest nume de &ldquo;music phone&rdquo; de ceva vreme, cam de când Nokia XpressMusic și Sony Walkman însemnau ceva...

Se zvonea de ceva vreme ca Samsung ar pregăti un telefon cu funcții predominant muzicale, un music phone dacă vreți. Nu am mai auzit acest nume de “music phone” de ceva vreme, cam de când Nokia XpressMusic și Sony Walkman însemnau ceva pe piața de telefoane mobile. Ei bine noul venit de la Samsung, Galaxy Music promite să revoluționeze și ideea de telefon muzical.

Handsetul rulează Android 4.0 Ice Cream Sandwich și va avea și o versiune dual SIM numită Galaxy Music Duos. Terminalul dispune de difuzoare stereo frontale, care oferă o calitate fantastică a sunetului, iar Galaxy Music vine și cu radio FM și funcții audio avansate precum Sound Alive și SRS. Terminalul suporta conectivitate HSDPA și dispune și de un ecran QVGA TFT de 3 inch, cu rezoluție de 240 x 32 pixeli, o cameră de 3 megapixeli în partea din spate, fără bliț și cu focus fix..

Samsung anunța oficial Galaxy Music, un music phone cu Android 4.0, vine și cu proiector Încorporat?!

Mă intrigă faptul că pe lista oficială de specificații este menționat și un proiector de 9 lumen și 1 W, care oferă o rezoluție de 800 x 480 pixeli. E posibil să fie o greșeală din partea Samsung, sau o surpriză plăcută pentru un telefon ce se anunță destul de ieftin. Acest music phone vine și cu GPS, WiFi, 4 GB memorie internă, 512 MB RAM, slot microSD, Bluetooth 3.0 și o baterie Li-Ion de 1800 mAh. Device-ul măsoară 12.25 mm în grosime și cântărește 106.9 grame.

Nu avem un preț sau data de lansare deocamdată.

Galaxy Music

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×