Iată-l pe LG Nexus, viitorul Google Phone!

2.477 ori
<b>Iată-l pe LG Nexus, viitorul Google Phone!</b>Cu câteva ore în urmă au ajuns pe web primele imagini cu următorul telefon Google Nexus, produs de către cei de la LG. Acest misterios LG Nexus a apărut inițial pe web cu o carcasă camuflată, pentru că apoi să aibă parte de o scăpare de la...

Cu câteva ore în urmă au ajuns pe web primele imagini cu următorul telefon Google Nexus, produs de către cei de la LG. Acest misterios LG Nexus a apărut inițial pe web cu o carcasă camuflată, pentru că apoi să aibă parte de o scăpare de la altă sursă, cu designul finalizat. Observați că noul model seamănă destul de mult cu Samsung Galaxy Nexus.

LG Nexus poartă numele de cod Mako și dotările sale sunt confirmate de un test benchmark recent în NenaMark. LG Nexus vine cu procesor quad core Qualcomm Snapdragon S4 Pro de 1.5 GHz atât de faimos deja, cu GPU Adreno 320 și e posibil să vină și cu 2 GB RAM, ca și modelul LG Optimus G, cu care este inrudit. Partea frontală a acestui model îmi amintește ușor și de LG Optimus LTE, în vreme ce partea din spate are o textură foarte interesantă și eleganta aș putea spune.

LG Nexus

LG a reușit și performanță să integreze foarte discret camera din spate și dacă ne luăm după speculații recente, LG Nexus ar trebui să vină cu un display de 4.7 inch, cu rezoluție de 1280 x 768 pixel și o cameră de 13 megapixeli. Mai aflați și că telefonul are numele de cod E960 și se pare că ar trebui să ne așteptăm la un debut oficial pe unde la finalul acestei luni, probabil la pachet cu Android 4.2.

LG Optimus G Nexus

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×