Samsung anunţă oficial smartwatchurile Gear S2 şi Gear S2 Classic, dotate cu Tizen şi 3G

1.412 ori
<b>Samsung anunţă oficial smartwatchurile Gear S2 şi Gear S2 Classic, dotate cu Tizen şi 3G</b>Samsung nu a mai aşteptat p&acirc;nă la debutul IFA 2015 pentru a anunţa noile sale smartwatchuri, astfel că modelele Gear S2 şi Gear S2 Classic au devenit oficiale astăzi. Ambele rulează Tizen OS şi au şi versiune 3G care poate funcţiona...

Samsung nu a mai aşteptat până la debutul IFA 2015 pentru a anunţa noile sale smartwatchuri, astfel că modelele Gear S2 şi Gear S2 Classic au devenit oficiale astăzi. Ambele rulează Tizen OS şi au şi versiune 3G care poate funcţiona independent de telefon.

Se pare că acea margine rotativă de care am auzit vorbindu-se e reală şi ea va fi folosită pentru a naviga în meniuri. În plus, în partea dreaptă a ceasului se află două butoane fizice, Home şi Back, care sunt folosite pentru a administra notificările. Samsung afirmă că noile ceasuri vă vor ţine la curent cu mesajele text de pe telefon, cu calendarul şi mailurile, dar şi cu ştirile şi obiectivele de fitness.

Samsung anunţă oficial smartwatchurile Gear S2 şi Gear S2 Classic, dotate cu Tizen şi 3G

Varianta 3G va putea realiza şi prelua apeluri independent. Viaţa bateriei pare a fi adevăratul selling point aici, deoarece aceste modele vor putea funcţiona între 2 şi 3 zile cu o singură încărcare. Cele două modele împărtăşesc specificaţii precum un ecran Super AMOLED de 1.2 inch, cu rezoluţie de 360 x 360 pixeli, procesor dual core de 1 GHz, 4 GB stocare, 512 MB RAM şi rezistenta la apă şi praf.

Pe partea de conectivitate avem WiFi, Bluetooth 4.1 şi NFC. Gear S2 Classic are un design ce îl imita pe cel standard al unui ceas tradiţional şi cântăreşte doar 42 de grame. Gear S2 arata ceva mai SF, cu o carcasă din metal, dar şi greutate cu 5 grame mai mare. Ambele vin cu baterii de 250 mAh şi încărcare wireless, iar varianta 3G are o baterie de 300 mAh.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×