Samsung Gear S3 se va lansa oficial pe data de 31 august în cadrul unui eveniment pre-IFA

1.201 ori
<b>Samsung Gear S3 se va lansa oficial pe data de 31 august în cadrul unui eveniment pre-IFA</b>După ce anterior Samsung ne dezvăluia invitația de presă pentru lansarea lui Gear S3, iată că astăzi descoperim și data la care acesta va fi prezentat oficial. Deși era de așteptat să fie vorba despre ziua de 1 septembrie, se pare că acum conferința va

Anterior cei de la Samsung dezvăluiau invitația de presă pentru lansarea smartwatch-ului Gear S3 - purtabil ce este așteptat să ofere un design similar ce include un cadran circular prin care se va putea interacționa cu meniul și aplicațiile. Astăzi, chiar compania ne anunță că evenimentul de lansare al acestui produs va avea loc pe data de 31 august, cu doar o zi înainte de startul târgului IFA 2016 din Berlin.

Samsung Gear S3

Vom primi cel mai probabil atât o variantă Classic mai elegantă, dar și un model Sport cu brățară din silicon pentru un plus de confort în timpul activităților sportive. Ceasul va rula sistemul de operare Tizen OS și se pare că vom primi un modul GPS, un senzor barometru, cât și certificare pentru rezistență la apă și praf. 

Un detaliu pe care l-am aprecia cu siguranță ar fi și creșterea diagonalei ecranului, pe modelul anterior fiind integrat un panou de doar 1.2 inch ce făcea ca experiența de interacțiune cu panoul tactil să fie ceva mai dificilă uneori. Rămâne de văzut ce alte funcții ne va aduce acest smartwatch, și cât de mult va costa. Personal, mă aștept ca la prima strigare să fie cazul unei sume de aproximativ 1700 - 1800 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×