Samsung anunță smartphone-urile Galaxy J5 și Galaxy J7; telefoane cu bliț frontal și procesoare pe 64-bit

6.457 ori
<b>Samsung anunță smartphone-urile Galaxy J5 și Galaxy J7; telefoane cu bliț frontal și procesoare pe 64-bit</b>O nouă gamă de terminale pe care sud-coreenii de la Samsung au introdus-o acum ceva timp, este și Galaxy J, categoria &icirc;n care se afla p&acirc;nă &icirc;n acest moment doar modelul Galaxy J1, un device low-end cu suport 4G. Astăzi, Samsung...

O nouă gamă de terminale pe care sud-coreenii de la Samsung au introdus-o acum ceva timp, este și Galaxy J, categoria în care se afla până în acest moment doar modelul Galaxy J1, un device low-end cu suport 4G. Astăzi, Samsung mărește familia Galaxy J prin lansare a două noi terminale axate pe fotografierea de tip selfie.

Primul dintre acestea este Galaxy J5, un device cu display HD de 5 inch, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 pe 64-bit, 1.5 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare, o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED și senzor frontal de 5 megapixeli care beneficiază la rândul său de un bliț LED.

Modelul de față aduce la pachet conectivitate 4G LTE, două sloturi SIM, suport pentru atașarea unui card microSD, cât și sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. Galaxy J5 măsoară 142 mm în lungime, 73 mm în lățime, și 8.5 mm în grosime. Acest device cu baterie de 2.600 mAh va fi comercializat în China la un preț de 225$.

Galaxy J7 este cel de-al doile model lansat astăzi, un device ce beneficiază de un display HD de 5.5 inch, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615 și 1.5 GB memorie RAM. La interior avem parte de 16 GB de stocare, un slot microSD, conectivitate 4G LTE, cât și o baterie de 3.000 mAh.

La fel ca și J5, beneficiem de un senzor foto principal de 13 megapixeli cu deschidere f/1.9, de o cameră frontală de 5 megapixeli și de suport dual-SIM. Samsung Galaxy J7 măsoară 7.9 mm în grosime, iar odată ajuns în magazine va costa în jur de 290$. Cum vi se par prețurile acestor noi terminale?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×