Elephone P9000 este telefonul cu procesor deca core ce va sosi la toamnă; Vine cu CPU Mediatek Helio X20 şi 4 GB RAM

Autor:  | Publicat în:  Elephone 1.945 ori
<b>Elephone P9000 este telefonul cu procesor deca core ce va sosi la toamnă; Vine cu CPU Mediatek Helio X20 şi 4 GB RAM</b>Elephone a avut un an foarte prolific, lans&acirc;nd multe telefoane &icirc;n ultima vreme, toate cu preţ accesibil. Elephone P7000 a devenit foarte popular&nbsp;prin promoţia sa, apoi a apărut şi Elphone P8000&nbsp;şi acum ne pregătim deja de alt...

Elephone a avut un an foarte prolific, lansând multe telefoane în ultima vreme, toate cu preţ accesibil. Elephone P7000 a devenit foarte popular prin promoţia sa, apoi a apărut şi Elphone P8000 şi acum ne pregătim deja de alt nivel, prin modelul P9000. Acesta a primit o listă oficială de specificaţii astăzi.

El trece la nivelul următor de dotări, cel high end şi vine cu preţ pe măsură de 499.99 dolari. Dotările sale au fost listate de către Elephone, dar nu avem şi o imagine oficială cu telefonul. Singura randare a acestui device este cea de mai sus, promovată de zvonaci, dar o privim cu precauţie. Pentru cinci sute de dolari avem parte aici de un smartphone deca core, ce aduce procesul MediaTek Helio X20, cel anunţat luna trecută.

Acest chipset e însoţit de 4 GB RAM, Android 5.1, conectivitate 4G LTE, 32 GB stocare şi un ecran Full HD de 5.5 inch. Se pare că Elephone P9000 va măsura 8 mm în grosime, va cântări 150 de grame şi va sosi cu o cameră principală de 20 MP şi frontală de 8 MP. El va include şi o baterie de 3100 mAh, iar revenind puţin la procesor, el vine cu arhitectură tri cluster şi 10 core-uri, plus promisiunea unei eficiente de consum nemaivăzute.

CPU-ul oferă 120 FPS pentru display-uri, suport pentru camere duala şi engine 3D şi funcţionalitate always on, prin ARM Cortex M4, un CPU low power care operează în fundal. Avem parte şi de adâncime a culorilor 10 bit şi suport pentru decodare HEVC/VP9.

Mulțumim lui Adi Miclăuș pentru pont!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×