Samsung anunță smartphone-urile Galaxy J7 Pro și Galaxy J7 Max; phablet-uri cu Android Nougat și camere selfie de 13 mpx!

1.608 ori
<b>Samsung anunță smartphone-urile Galaxy J7 Pro și Galaxy J7 Max; phablet-uri cu Android Nougat și camere selfie de 13 mpx!</b>Sud-coreenii de la Samsung introduc astăzi pe piața din India un duo de smartphone-uri format din modelele Galaxy J7 Max și Galaxy J7 Pro. Aceste terminal se remarcă prin faptul că rulează din fabrică sistemul de operare Android Nougat și prin

Un debut surpriză are loc astăzi în India unde cei de la Samsung anunță lansarea smartphone-urilor Galaxy J7 Pro și Galaxy J7 Max, phablet-uri cu accent pe socializare și cameră selfie. Aceste produse fac parte din categoria mid-range și la prima vedere avem de-a face cu designuri premium în cazul de față, lucru pe care trebuie să îl apreciem ținând cont de faptul că până acum Samsung rar folosea altceva decât policarbonat pentru asemenea modele.

Samsung Galaxy J7 Pro

Samsung Galaxy J7 Pro

Primul de pe listă este numit Galaxy J7 Pro, telefon ce ne aduce un display Super AMOLED de 5.5 inch cu rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, un procesor octa-core Exynos 7870 și 3 GB RAM. Avem 64 GB de stocare la bord, un slot pentru carduri microSD și o baterie generoasă de 3600 mAh. Primim aici și scanner de amprente cu suport pentru serviciul de plăți Samsung Pay și sistemul de operare Android Nougat.

Telefonul oferă o cameră frontală de 13 megapixeli cu bliț LED și deschidere f/1.9, respectiv o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED și deschidere f/1.7. Grosimea terminalului pe care îl vedeți aici este de 7.8 mm și beneficiem de o carcasă metalică unibody. J7 Pro va debuta la mijlocul lunii iulie pentru suma de 330 dolari.

Samsung Galaxy J7 Max

Samsung Galaxy J7 Max

În partea opusă avem phablet-ul Samsung Galaxy J7 Max, handset cu display Full HD IPS de 5.7 inch, procesor octa-core MediaTek Helio P20 și 4 GB memorie RAM. Alături avem și 32 GB de stocare flash, un slot microSD, o baterie de 3300 mAh și un scanner de amprente cu suport pentru serviciul de plăți Samsung Pay Mini. Și acesta vine cu o cameră foto principală de 13 megapixeli (bliț LED, deschidere f/1.7) și în plus primim un inel LED pentru notificări aflat în jurul camerei foto.

Pentru selfie-uri se oferă același senzor de 13 megapixeli cu bliț LED și deschidere f/1.9 precum cel regăsit și pe J7 Pro. Carcasa este una metalică unibody cu grosime de 8.1 mm și trebuie știu faptul că și acest model rulează din fabrică sistemul de operare Android 7.0 Nougat. Galaxy J7 Max va debuta pe 29 iunie la prețul de 280 dolari! 

Ambele telefoane oferă slot dual-SIM, conectivitate 4G LTE și funcții speciale selfie, inclusiv efecte de tip Snapchat incluse în camera foto. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×