Motorola trimite invitaţii presei pentru un eveniment programat pe 27 iunie; Moto Z2 ar putea debuta atunci

556 ori
<b>Motorola trimite invitaţii presei pentru un eveniment programat pe 27 iunie; Moto Z2 ar putea debuta atunci</b>Dacă anul trecut cei de la Motorola anunțau lansarea simultană a celor două smartphone-uri modulare Moto Z și Moto Z Play, anul acesta lucrurile stau ceva mai diferit. Modelul Z2 Play a fost deja prezentat oficial și ne mai rămân doar debutul lui

Motorola îşi continuă lansările de produse începute în ultima lună cu Moto Z2 Play şi urmate de debutul lui Moto E4 şi E4 Plus. Acum se pregăteşte de lansarea lui Moto Z2, dacă ne luăm după invitaţia trimisă presei în această săptămână.

Astfel, pe 27 iunie, Moto are programat un nou eveniment, unde am putea vedea telefonul Moto Z2, sau Moto Z2 Force. Invitaţia poate fi văzută mai sus şi prezintă o fată cu un terminal în mână care pare să aibă silueta unui Moto Z. Dacă ne uităm cu atenţie putem vedea o cameră duală în spate şi talia pare să fie la fel de slim că la primul Moto Z.

Pinii pentru conectarea de module sunt acoperiţi de degetele fetei, dar se afla probabil în zona inferioară. Moto Z2 a apărut recent în GeekBench, dezvăluind faptul că are un procesor Qualcomm Snapdragon 835 la interior, plus 4 GB RAM. L-am văzut şi într-o randare şi am aflat că terminalul nu va mai fi chiar atât de silfid că Moto Z, preferând să opteze pentru o baterie mai mare.

Şi asta în condiţiile în care nici Moto Z nu stătea rău la capitolul baterie. Moto Z2 ar trebuie să aibă scannerul de amprente integrat într-un buton Home, cameră cu blitz frontal şi Android 7.1.1 Nougat. Aflăm mai multe pe 27 iunie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×