Samsung Galaxy S8 şi Galaxy S8 Plus fotografiate alăturat, cu buton Home virtual la vedere

2.495 ori
<b>Samsung Galaxy S8 şi Galaxy S8 Plus fotografiate alăturat, cu buton Home virtual la vedere</b>Privind asupra ultimelor zile am zice că lansarea lui Samsung Galaxy S8 va avea loc foarte curând și asta pentru că numărul de leak-uri este unul impresionant. Vedem astăzi o nouă fotografie reală în care sunt comparate side-by-side modelul standard cu

Ziua şi scăparea când vine vorba de fotografii live cu Galaxy S8 şi Galaxy S8 Plus, se pare. Azi vedem cele două telefoane unul lângă altul şi aruncăm o privire şi asupra butonului lor Home virtual.

Samsung Galaxy S8

În urmă cu câteva ore vedeam o serie de fotografii cu Galaxy S8 Plus, dar şi cu Galaxy S8 şi shortcuturi în zona Apps Edge . După cum ştiţi, Samsung renunţa la butonul Home fizic pe noile terminale şi trece la butoane virtuale afişate pe display. Noua imagine ne prezintă modelul cu ecran de 5.8 inch şi pe cel cu ecran de 6.2 inch, acesta din urmând părând a avea muchiile puţin mai curbate decât S8 cel standard. E probabil din cauza felului în care prinde lumina.

Terminalele par înguste şi lungi şi nu late cum erau modelele Note pentru a putea găzdui ecrane cu diagonală aşa mare. Aflăm că butonul Home cel virtual va fi afişat ca parte din funcţia Always On Display şi că va fi mereu disponibil. Se pare că dacă apăsam pe el cu ceva mai multă presiune se activează ecranul din standby şi o dublă apăsare porneşte camera, o reminiscenţă de la butonul Home cel vechi,.

Totul se va clarifica pe 29 martie şi nu e exclus să vedem şi o funcţie în gen 3D Touch aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×