Samsung anunță telefoanele Galaxy Ace 2 și Galaxy Mini 2

1.775 ori
<b>Samsung anunță telefoanele Galaxy Ace 2 și Galaxy Mini 2</b>Samsung tocmai a anunțat două noi telefoane din seria Galaxy, care se încadrează mai degrabă în segmentul midrange, decât în cel high end. Este vorba despre Samsung Galaxy Ace 2 și Galaxy Mini 2. Telefoanele sunt așteptate și la MWC 2012, unde...

Samsung tocmai a anunțat două noi telefoane din seria Galaxy, care se încadrează mai degrabă în segmentul midrange, decât în cel high end. Este vorba despre Samsung Galaxy Ace 2 și Galaxy Mini 2. Telefoanele sunt așteptate și la MWC 2012, unde vor fi prezente la standurile companiei, în lipsa unei conferințe de presă.

Ambele handseturi vor fi lansate întâi în Europa și aflați din start că Ace 2 este cel mai bine dotat din acest duo. Galaxy Ace 2 vine cu un procesor dual core de 800 MHz, o baterie de 1500 mAh, un display WVGA de 3.8 inch și 4 GB memorie internă. în partea sa din spate avem un capac al bateriei albastru, în vreme ce Mini 2 ne oferă un galben deschis ca nuanța a carcasei din spate. în ce privește lista de specificații, Samsung Galaxy Mini 2 folosește un procesor single core de 800 MHz și o baterie de 1300 mAh.

Același nou venit se bazează pe un ecran HVGA de 3.27 inch, iar ambele telefoane rulează Android 2.3 Gingerbread și vor sosi pe piața în această primăvară. Mini 2 va fi pus în vânzare în Franța în martie, în vreme ce Ace 2 va sosi în Marea Britanie în aprilie. Acesta este doar începutul unei avalanșe de telefoane Samsung și mă aștept la noi anunțuri de handseturi în zilele viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×