ZTE Mimosa X, un nou telefon Android 4.0, primul cu chipset Nvidia și modem Nvidia Icera

1.606 ori
<b>ZTE Mimosa X, un nou telefon Android 4.0, primul cu chipset Nvidia și modem Nvidia Icera</b>Nvidia are toate motivele să fie mândră astăzi, deoarece ZTE a anunțat un telefon care se bazează în exclusivitate pe chipurile sale. Astfel, acest device Android 4.0 folosește nu numai un CPU Tegra 2 de la Nvidia, ci și un modem HSPA+ Icera 450,...

Nvidia are toate motivele să fie mândră astăzi, deoarece ZTE a anunțat un telefon care se bazează în exclusivitate pe chipurile sale. Astfel, acest device Android 4.0 folosește nu numai un CPU Tegra 2 de la Nvidia, ci și un modem HSPA+ Icera 450, tot de la Nvidia.

Acest telefon ICS va fi prezentat la Mobile World Congress 2012 și va fi lansat în trimestrul 2 al acestui an. Icera a fost o achiziție a celor de la Nvidia în 2011, soldată cu transformarea companiei într-o echipă de design de modemuri în cadrul Nvidia. Modemul Icera 450 de pe ZTE Mimosa X este cel pentru baseband și procesare RF, iar Nvidia are toate motivele să se bucure aici, deoarece nu mai trebuie să se bazeze pe rivalii de la Qualcomm, care se ocupă de obicei de astfel de chipseturi.

CEO-ul Jen-Hsun Huang a promis și că vom vedea un chipset LTE integrat pe smartphone-uri în acest an, combinând potențialul chipurilor Tegra cu cele Icera. Mimosa X arata destul de bine, după cum se vede în imaginea de mai sus și este unul dintre multele telefoane cu Android 4.0 pe care le vom vedea în Barcelona. Observați și că lui Android i s-au aplicat câteva opțiuni de personalizare. Dotările noului handset includ un display qHD de 4.3 inch, 4 GB memorie internă și o cameră de 5 megapixeli.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×