Samsung anunta telefonul Nori (SHW-A220), dotat cu ecran touch si foarte customizabil

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.915 ori
<b>Samsung anunta telefonul Nori (SHW-A220), dotat cu ecran touch si foarte customizabil</b>Samsung tocmai a anuntat un nou telefon cu ecran touch, modelul Nori (SHW-A220), disponibil deocamdata doar in Coreea de Sud. Terminalul este destinat celor pasionati de customizare si care doresc sa isi modifice handsetul cu ajutorul accesoriilor. &nbsp;...

Samsung tocmai a anuntat un nou telefon cu ecran touch, modelul Nori (SHW-A220), disponibil deocamdata doar in Coreea de Sud. Terminalul este destinat celor pasionati de customizare si care doresc sa isi modifice handsetul cu ajutorul accesoriilor.

Posesorii de handseturi Samsung Nori isi vor putea modifica telefonul folosind 8 straturi adezive, care ii vor crea o noua identitate acestui produs. In ce priveste lista de specificatii, noul Samsung nu impresioneaza, sosind cu un display touch de 3 inchi, cu rezolutie de 240 x 400 pixeli, o camera de 3.2 megapixeli in partea din spate si o camera frontala de 1.3 megapixeli.

In plus, terminalul suporta conectivitate 3G, WiFi, televiziune mobila T-DMB, GPS, Bluetooth 2.1 si functie SOS. Lista sa de dotari se incheie cu un slot pentru carduri microSD si o baterie de 1000 mAh. Pretul lui Nori este de 511 dolari.

Samsung anunta telefonul Nori (SHW-A220), dotat cu ecran touch si foarte customizabil

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×