Samsung anunță un nou telefon dual SIM: Galaxy Ace Duos

2.277 ori
<b>Samsung anunță un nou telefon dual SIM: Galaxy Ace Duos</b>Samsung nu se mulțumește să îl anunțe doar pe Galaxy S III și să confirme existența unui Galaxy Note 10.1 quad core, ci a anunțat un nou terminal mobile și anume unul dual SIM. Este vorba despre Samsung GT-S6802 Galaxy Ace Duos, pe care îl...

Samsung nu se mulțumește să îl anunțe doar pe Galaxy S III și să confirme existența unui Galaxy Note 10.1 quad core, ci a anunțat un nou terminal mobile și anume unul dual SIM. Este vorba despre Samsung GT-S6802 Galaxy Ace Duos, pe care îl puteți admira mai jos.

Acest nou telefon dual SIM vine cu Android 2.3 drept OS, rulând pe un procesor de 832 MHz, 512 MB RAM și un display HVGA de 3.5 inch. înrudit cu bine vândutul Galaxy Ace, terminalul oferă conectivitate WiFi, Bluetooth, 3GB memorie internă și un slot microSD cu suport pentru carduri de până la 32 GB. Alte dotări includ o cameră de 5 megapixeli, AGPS și o baterie de 1300 mAh. Telefonul rulează Android Gingerbread cu interfața TouchWiz și vine la pachet cu softuri precum ChatON, Social Hub și Swype.

Se pare că telefonul va costa în jur de 190 de euro, dacă ne luăm după zvonurile de pe web, dar până la o confirmare oficială Samsung nu putem afla exact. Samsung este printre puținii mari producători de telefoane Android care scoate regulat modele dual SIM Cu acest OS la bord, lucru apreciat de fanii săi, care nu trebuie să recurgă la mărci nu atât de cunoscute pentru a putea utiliza 2 SIM-uri pe un terminal Android.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×